Res je . Da tudi osnov nimajo - nimamo. Ampak za to je kriva Osnovna Šola!. Hodim sam v srednjo šolo in naj povem toliko nalog še nikoli nisem naredil . Osnovna šola je kriva za to, da so te nivoji. 1 , 2 ,3 Presneto nivoji . To je isto kot, da bi bili črnci pa belci pa bi dal črnce v npr. 2 . nivo potem pa belce v 1 nivo. (nimam nič proti črncam...). Ampak to se je nekdo tm gor spomnu in zdj tako je če je še ... In naj povem koliko sem odnesel iz osnovne šole mogoče 1% . Tudi druge stvari so bile problem, ker nekateri učitelji se samo ukvarjajo z boljšimi učenci in "ignorirajo" slabše" , čeprav tega ni boljši slabši vem, da sem tudi jaz zmožen , da bi imel v OŠ dobre ocene ampak za vse to je bilo krivo, nivoji. Nič drugega , npr . Ne gre ti tista snov dobiš enkrat cvek rečeš K*** bom šou pa kr u 1. nivo in to je to in tako se začne tudi pri drugih predmetih ( tudi če ni nivojev) in učitelji bi mogli "siliti" k temu, da se ti učiš . Ne samo, da se napiflaš imamo enega profesorja, ki je dobro povedal, da so nas v OŠ naučili samo piflanja naredil je tako je rekel : Preberi to ... Je prebrau in potem je riku sedaj pa ponovi. In ta fant jebemtiš je pozabil... In tako je. Nažalost je tako ampak moglo se bo spremeniti !.