Inox ograja - preverjeni izvajalci

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.812
130
63
Išče se preverjeno dober izvajalec za izdelavo in montažo cca 25 metrov inox balkonske ograje.
Okolica LJ

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
meni jo je delal tale s povezave:

http://www.balkonske-ograje-inox.si/

1871115-SDC17621r.jpg

Priponke

• 1871115-SDC17621r.jpg
    1871115-SDC17621r.jpg
    82,9 KB · Ogledi: 1.773

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Išče se preverjeno dober izvajalec za izdelavo in montažo cca 25 metrov inox balkonske ograje.
Okolica LJ

Tudi sam sem iz okolice Lj., in tudi sam sem predkratkim iskal izvajalca. Na koncu sem se odločil in ni mi žal za Alu ograjo.
Te zanima?

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Tetiva d.o.o.

Meni so prišli v MB narediti notranjo stopniščno ograjo in sem z izdelkom in ceno izredno zadovoljen.

Šef ve, kako se streže stvari. Prišel na dogovorjen termin, naredili v roku kot se šika in takšnih danes ni dosti.

http://www.tetiva.net/
zmaga.gif

In še slika dela ograje, katero najdete tudi v njegovi galeriji (zgornjega dela pa mislim, da ni slikal)

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik Clueless pravi:
Cena?

Citiram njihov odgovor na moje povpraševanje (Skupaj imam ca. 4m ograje)

Okvirna cena za inox ograje za tekoči meter:

Cevni sistem je 160,00 za tekoči meter

Jeklena pletenica 170,00 eur za tekoči meter

Rok izdelave: 20 dni

Plačilo po montaži

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
227
37
28
Štajerska
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:

Tudi sam sem iz okolice Lj., in tudi sam sem predkratkim iskal izvajalca. Na koncu sem se odločil in ni mi žal za Alu ograjo.
Te zanima?

Si naročil TU ?
Če si in si z ograjo zadovoljen, potem so očitno monterji za ljubljanski konec boljši...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.015
6.625
113
Bom se uštulila ker smo ravno pri ograjah. Kaj pa kovinske (ne vem ali so to železne ali jeklene?) prašno barvane. Kdo pozna kakega izvajalca. Je to cenovno nad ali pod inox ograjami ali tam tam. Všeč mi je, ker bi tako lahko imela tanjše in bolj ploščate "prečke" v mat antracit črni. Ko gledam inox ograje so te vedno debelejše, najraje okrogle pa srebrne...

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Podjetje Tetiva (glej prejšni moj post), ti naredi prašno barvano ograjo kakšnih dimenzij hočeš (seveda v mejah normale
smile-1.gif
). Je pa zadeva malce dražja

Ketidu

Fizikalc
23. feb 2009
227
37
28
Štajerska
@Simon
Kako pa si kaj zadovoljen s samo "funkcionalnostjo" ograje?
S tem mislim na primarno nalogo ograje, ki je po mojem varovanje pred padcem. Kolikor sem jaz imel izkušanj, se te ALU ograje kar precej "zibajo", vsaj v primerjavi na primer s kovano, ki je veliko bolj fiksna.
Monter pa - samozavestno: Ne moreš pričakovat od ALU ograje da bo tako trdna kot kovana...to je bolj DEKORATIVNA ograja!"
bonk.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Ograja se ziba, tko kot se vsaka. No, mogoče za malenkost bolj, da bi se pa kartako zlomila pa dvomim. Na prečke pa priznam še nisem stopil.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Bom se uštulila ker smo ravno pri ograjah. Kaj pa kovinske (ne vem ali so to železne ali jeklene?) prašno barvane. Kdo pozna kakega izvajalca. Je to cenovno nad ali pod inox ograjami ali tam tam. Všeč mi je, ker bi tako lahko imela tanjše in bolj ploščate "prečke" v mat antracit črni. Ko gledam inox ograje so te vedno debelejše, najraje okrogle pa srebrne...

Cenovno bi morala biti zelo velika razlika. Inox je pac fancy in trenutno in.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
bistvo inoxa - moje razmišljanje - je v tem,d a ni vzdrževanja.

Kakor je jeklo, barvano..selj kot prej začne rjavet..pa nekaj fliakriš barvaš, pacaš..inox pa dobesedno večen. Enkrat zmontiraš in pozabiš nanj.

Dvomim da lahko pri jeklu izbiraš tanjše prečke..je inox kot tak močnejši od konstrukcijskega jekla...iz palčk pa tudi ne more bit balkon.

(bi še nakaj dopisal a bi izpadel totalen šovinist
evil.gif
).