Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
da bodo kaj 200+ not stiščali?
Pomoje bi blo tam 175 čist super.
ja navaden abarth bo 1.4 turbo s 150KM in potem SS verzija abartha s 180KM, podobno kot grande punto
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
da bodo kaj 200+ not stiščali?
Pomoje bi blo tam 175 čist super.
ja navaden abarth bo 1.4 turbo s 150KM in potem SS verzija abartha s 180KM, podobno kot grande punto
Za navadnega Abija jaz zaznavam le podatek o 135KM. Kje si ti našel 150?
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
to je cisto drug obcutek kot 1.7 tonski M3 s 400KM. meni je veliko bolj veselo sukanje volana lahkega malcka s turbo pihalnikom kot poditi tezko kravo po ovinkih, ceprav gre kot hudic
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Ampak realno gledano... že "navadni" modeli so precenjeni, kako bo potem šele abarth glede na konkurenco (pa tukaj nemislim cooperja s).
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
to je cisto drug obcutek kot 1.7 tonski M3 s 400KM. meni je veliko bolj veselo sukanje volana lahkega malcka s turbo pihalnikom kot poditi tezko kravo po ovinkih, ceprav gre kot hudic
Sploh kakšna veselica še je le ko zletiš s ceste v kak grabn, z tako škatlico, napram 1,7 tonski kravi.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Noben, ker nihče tukaj gor ni tak nor da bi dal tak denar za fiata.
evo debilni posti se ze zacenjajo...vazno, da si ti v 20 let stari bemfi glavni med cigani
Citat:
Uporabnik predator pravi:
važn, da kupiš avto da letiš v graben z njem
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Noben, ker nihče tukaj gor ni tak nor da bi dal tak denar za fiata.
evo debilni posti se ze zacenjajo...vazno, da si ti v 20 let stari bemfi glavni med cigani
zakaj je debiln post če nekdo reče da nebo dal za popolnoma neuporaben avto 20k€++...
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Samo takšni ki imajo vse to kar si napisal ne pametujejo tukaj po alterju.