Impregnirana okroglica

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni
kje v MB bi lahko kupil eno impregnirano okroglico fi 160 dolžine 4m? Za lažjo predstavo, to je približno takšna kot so elektro drogovi.
Imajo to razni bau...
Hvala

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Dela jih Imont iz Otiškega Vrha, prodaja pa Merkur. Če torej ne najdeš v trgovini, se obrni na industrijsko trgovino proizvajalca.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Dela jih Imont iz Otiškega Vrha, prodaja pa Merkur. Če torej ne najdeš v trgovini, se obrni na industrijsko trgovino proizvajalca.
Ja to vem da jih dela Imont. Vendar rabim samo eno okroglico in mi je Otiški vrh malo predaleč (beri predrag transport). Praviš da jih prodaja Merkur? Sem pred časom sicer bolj površno pogledal, vendar sem videl samo tanjše okroglice, bolj namenjene ograjam in igralom.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Zdaj sem preklical in preiskal vse možne trgovine, katere bi lahko to imele. Nikjer nimajo debelejših kot fi10
bonk.gif

Sploh več ne vem kje še naj iščem. Imajo sicer v IMONT Otiški vrh, vendar prevoz samo ene okroglice iz Dravograda..

matej_

Guru
25. okt 2007
2.152
672
113
sposodiš si strešne nosilce, pa greš na izlet v otiški vrh.
vidim da si iz mb, malo po dravski se zapeleš pa je to to.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
8
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Pozdravljeni
kje v MB bi lahko kupil eno impregnirano okroglico fi 160 dolžine 4m? Za lažjo predstavo, to je približno takšna kot so elektro drogovi.
Imajo to razni bau...
Hvala
Kaj pa če bi šel vprašat na elektro MB, če ti katerega prodajo
sprasujem se.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
MB-Otoški vrh cca 1 ura in 65 km v eno stran. Če ti avto kuri 7 l/100 te pot pride 10€. Če si klical toliko naokrog kot praviš, potem si že za telefonske pogovore in brskanje po spletu dal skoraj toliko.

PS- se pa vidi, da je Slovenija majhna. V Nemčiji ni noben problem skočiti 90 km daleč na kavo, v Sloveniji pa je že 10 km neskončno daleč. Pa še vozni park bi naj v povprečju imeli boljši kot Nemci.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
No in kako naj po tvoje 4 metrsko, in xx kg tezko okroglico pripeljem z osebnim avtom? Na streho dam? Aja pol rabiš stresni prtljaznik kateri stane cca. 150€.
Mater ste eni pametni
bonk.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Si ga sposodiš, prosiš prijatelja, vprašaš v Otiškem Vrhu če kaj vozijo naokrog pa še tvojo palco dajo gor, daš povpraševanje na portal voženj...
Znajdi se namesto, da jamraš!

PS se vidi razlika med mestom in podeželjem. V mestu imajo vse blizu riti, pa je še WC papir problem. Če lahko sam spravim iz MB, LJ, Kitajske... na Koroško vse kar potrebujem, bo pa še ena mestna srajca iz Koroške spravile en pacl.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.152
6.965
113
pri taščici
Ksz
Če imaš malo večjega karavana se ga tudi v avtu pripelje (legalno).
Sicer ga lahko pelješ v vsakem avtu, tudi 8m špirovce so vozili z avtom..... (del v avtu, del pa zadaj zunaj , zadaj pa prikolica zato da predmet ni segal več kot tisti meter za vozilom...

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
No in kako naj po tvoje 4 metrsko, in xx kg tezko okroglico pripeljem z osebnim avtom? Na streho dam? Aja pol rabiš stresni prtljaznik kateri stane cca. 150€.
Morda samo namig: ko je bila kriza s prtljažnikom, sem na streho dal otročji jogi, nanj pa jambor dolžine 9 m. Do Pirana je šlo brez problema, pogoj je, da se takšen dolg kos ne ziblje, torej ga je treba pritrditi s pajki še na odbijače.

Morda bo ta moja 'inovacija' v pomoč, vsekakor vzemi to za dobronamerno!

LP