Jaz sem samo 100 km od piranskega zaliva in se mi zanj jebe se bolj kot juzni dalmaciji... Pri meni gobcanje spirjenih politikov nikoli ni palilo.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Juzna dalmacija verjamemda se ne briga za piranski zaliv. Kot se mi tule ne prerekamo o Neumu, mostu na Peljesac in podobnih mejnih forah tam doli.
KolaborantiCitat:
Uporabnik poldo pravi:
Jaz sem samo 100 km od piranskega zaliva in se mi zanj jebe se bolj kot juzni dalmaciji... Pri meni gobcanje spirjenih politikov nikoli ni palilo.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Juzna dalmacija verjamemda se ne briga za piranski zaliv. Kot se mi tule ne prerekamo o Neumu, mostu na Peljesac in podobnih mejnih forah tam doli.
Naj vas potolozami da te praznicne dni je bilo na otoku krku po cestah vec slovenskih registrskih tablic kot tistih z RI....
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Taki kot sta Denis in Fadil ponavad spizdita ko prvi metek zažvižga mimo ušes. Po forumih se je fajn ustit. Kar se pa morja tiče....tko kot so z nami delal koprski policaji Hrvati nikol niso zato se ve, da mene Portorož ne vidi.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kdo nas je napadel? Srbi so bili tisti. Se vidi pri nas kako Srbi ljubijo Slovenijo.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Taki kot sta Denis in Fadil ponavad spizdita ko prvi metek zažvižga mimo ušes. Po forumih se je fajn ustit. Kar se pa morja tiče....tko kot so z nami delal koprski policaji Hrvati nikol niso zato se ve, da mene Portorož ne vidi.
O kakšnih metkih govoriš šupčino?
Če znaš brati, na Hrvaško ne hodim nikoli, razen kadar gre naprej na jugo-vzhod. Jjebe se meni za Hrvaško n njeno morje,če pa ti vlečeš vsako leto svojo trafiko k njim je pa tvoj problem. Kurčite se po forumih in jamrate, v bistvu pa ste navaden ološ. Hrvatje naj vas oberejo do kosti, pa še vso obalo do Trsta naj zasežejo. Capl ima še kako prav. Ko vas jjebe, smrad bedni...
Si siguren, da v situaciji v kateri so bili nekateri, ti ne bi sedel v tanku?Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kdo nas je napadel? Srbi so bili tisti. Se vidi pri nas kako Srbi ljubijo Slovenijo.
Po mojih podatkih so bili v teh tankih in helikopterjih, ki so nas napadli, na žalost tudi slovenci (sem napisal z malo začetnico).
de se ne boš posrau, smrad kolaborantskiCitat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Če znaš brati, na Hrvaško ne hodim nikoli, razen kadar gre naprej na jugo-vzhod. Jjebe se meni za Hrvaško n njeno morje,če pa ti vlečeš vsako leto svojo trafiko k njim je pa tvoj problem. Kurčite se po forumih in jamrate, v bistvu pa ste navaden ološ. Hrvatje naj vas oberejo do kosti, pa še vso obalo do Trsta naj zasežejo. Capl ima še kako prav. Ko vas jjebe, smrad bedni...
Te vljudno vabim na kofe ali pivo, da mi v faco rečeš šupčino in smrad bedni, piši ZS, da se dobiva.
Pa seveda verjetno avtov nimaš zavarovanih pri Triglavu, pa ne kupuješ Droginih ali Žitovih izdelkov in tako dalje. Če si že brihten, pol bodi do konca.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
de se ne boš posrau, smrad kolaborantskiCitat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Te vljudno vabim na kofe ali pivo, da mi v faco rečeš šupčino in smrad bedni, piši ZS, da se dobiva.
Pa seveda verjetno avtov nimaš zavarovanih pri Triglavu, pa ne kupuješ Droginih ali Žitovih izdelkov in tako dalje. Če si že brihten, pol bodi do konca.
....a veš, sej hrovaški palicaji bi te tut namlatili, sam jim je tvoja baba zagrozila, da jih ne bo več pedenala, če te bojo tepli
da te malenkost popravimCitat:
Uporabnik kalbo pravi:
Veliko jih tule uporablja "vojno" retoriko, ki mi ni všeč, povsod so dobri in slabi in na splošno sem mnenja, da so ljudje večinoma dobri.
Poglavarja obeh držav sta ene pizde, ker prelagata svoje odgovornosti na ribiče, ki se res zgolj borijo za vsakdanji kruhek. Kot rečeno, njima paše tale status, ker s tem zakrivata večje in širše probleme.
Citat:
Še en zemljevid, ki prikazuje razmejitev med avstrijskimi in ogrskimi deželami. Na tem zemljevidu je Primorje imenovano Küstenland, Krajnska Carniola, Štajerska pa Styria. Po kakšnem mednarodnem pravu Hraška zahteva Piranski zaliv.Njena meja 1918 potekala šele pri mestu Reka?
Citat:
Slovenske dežele, ki jih omenjaš, so imele po statutu slovenske države Karantanije, ki je po vatikanskem umoru knezov Celskih prešla pod nadzor habsburgha-vatikana, status samostojnih dežel vse do 1. decembra 1918, ko je srbski okupator ukinil statut slovenskih dežel in njihov samoupravni kodeks.
Citat:
Na Braču so ostanki slovenščine... moka, dež... za Krkom drugi največji otok, in je ostalo v notranjosti.
Citat:
Tega zemljevida niso hoteli predložiti arbitražni komisiji. Le zakaj ne?
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Na Trdinovem vrhu je slovenska vojska. Ki se preko HR ozemlja oskrbuje tako s hrano kot z orožjem.
Pa sej naši nimajo kej več za bit v vojašnici, ker je pripadla hrovatom.Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Na Trdinovem vrhu je slovenska vojska. Ki se preko HR ozemlja oskrbuje tako s hrano kot z orožjem.
Zakaj že če imajo iz Slovenije speljano lepo makadamsko cesto s hrvaške strani pa ni nič boljša.
Izgovor da bi se ga še zadet džanki sramovalCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Je ze bilo razlozeno - dokler je hrvati ne prevzamejo smo zanjo dolzni skrbeti mi. Ce bi jo kar zapustili in ne vzdrzevali bi se hrvati lahko sklicevali na to da z objektom nismo ravnali kot dobri gospodarji.
Sicer pa se do vojasnice dostopa po slovenski cesti s slovenske strani.