imena

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik softi pravi:
karabatič ni francoz, pa da me....

A špila za Francijo? Ja. Torej je Francoz.

Se pravi, da ti po imenu sodiš, da ni in ne more bit Francoz?
confused-1.gif
ccc....
In pol govorite, da smo mi ne vem kaj, ko za iæe pravimo, da so taspodni. Isti ste.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

confused-1.gif
ccc....
In pol govorite, da smo mi ne vem kaj, ko za iæe pravimo, da so taspodni. Isti ste.

Saj tile južni imajo od nekdaj svoja pravila.

Če se boš ti dol zmotil in rekel kafa namesto kava (in obratno), hleb namesto kruh ipd. se zna zgodit da te oreng napizdijo, pri nas pa lahko tolčejo po svoje kakor hočejo in mi jih moramo razumet. Najbolj žalostno pa je, da jih pri tem podpirjo celo nekateri Slovenci.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

confused-1.gif
ccc....

Saj tile južni imajo od nekdaj svoja pravila.

Če se boš ti dol zmotil in rekel kafa namesto kava (in obratno), hleb namesto kruh ipd. se zna zgodit da te oreng napizdijo, pri nas pa lahko tolčejo po svoje kakor hočejo in mi jih moramo razumet. Najbolj žalostno pa je, da jih pri tem podpirjo celo nekateri Slovenci.

467716-post_slo.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Softy nima prav...
57' leta bi vsakega, ki bi rekel, da bo leta 2008 predsednik ZDA črnc, ubili in za 14 dni obesili na kadekaber.
Tko da... svet se spreminja in ljudje z njim.
Dandanes ima reprezentanca Francije 3/4 članov državljanov bivših kolonij (beri:črncev iz severne Afrike) in ostalih 1/4 kar so pobrali iz ostankov Ilirskih provinc.
V glavnem: dobre vsak rad za svoje vzame, ološa se pa vsi odrekajo in izogibajo. In pri nas, v RS, ni nič drugače.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Softy nima prav...
57' leta bi vsakega, ki bi rekel, da bo leta 2008 predsednik ZDA črnc, ubili in za 14 dni obesili na kadekaber.
Tko da... svet se spreminja in ljudje z njim.
Dandanes ima reprezentanca Francije 3/4 članov državljanov bivših kolonij (beri:črncev iz severne Afrike) in ostalih 1/4 kar so pobrali iz ostankov Ilirskih provinc.
V glavnem: dobre vsak rad za svoje vzame, ološa se pa vsi odrekajo in izogibajo. In pri nas, v RS, ni nič drugače.

Nisem se poglabljal v vsebino, ker sem imel delo z limanjem slik. Še huje, kot da bi barval slikanice.
smile-1.gif