Imate otroke?

Koliko otrok imate?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Da vidim koliko ste za stvar in če ste že odrasli.
smile-1.gif

Sosedovi otroci se ne štejejo!
evil.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Jst imam dve punčke 6 in 10 let ter enega fantka ki ima dve leti in že začenja kazati nadarjenosti po meni. Punčke paa takopridne da bolj že ne moreta biti. Res , krasne otroke imem. Kroži pa itak slovenski pregovor, da če si privatnik moraš imeti tri ali več otrok.

Torej večji privatnik si --več imaš otrok

sva se s svojo babnco pogovarjala da bi še kakšnega imela, vendar sva ugotovila da jih bo kr dovolj --edino če buh ne bo še kakšnega dal--he he .

Bi pa rad videl razlago od tistega ki se je izjavil da jih noče imeti-- v čem je problem ? Saj otroci so krasna stvar in lepo dopolnjujejo naše življenje. Pa večinoma se tudi pride k pameti da imaš zakaj živeti, da se odvadiš staršev in njihove podpore...

Tista izjava od tistega ki jih ima več kot šest, bi tudi prav prišla--da mu potalamo čestitke za njegovo požrtvovalnost.

Vsem tistim ki pa šele načrtujejo in se pripravljajo na oploditev jajčeca--pa vso srečo in mnogo uspeha ( če se ne znajdete me lahko pokličete za kakšne napotke... hm--he he)

Vsem tistim ki pa pričakujete veseli dogodek::: sploh ni vačno kaj bo--važn je da bo poba zdrav

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Nobenega in tako bo tudi ostalo.

Se z mojo oba strinjava, da če ne maraš otrok, jih je bolje ne imeti.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.928
117
63
mb+ -20km
Ti po moje sploh "tvoje" nimaš, ker je zelo majhen odstotek, da se dva "istomisleča" najdeta.
Pa najbolj dicht tudi nisi.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Ti po moje sploh "tvoje" nimaš, ker je zelo majhen odstotek, da se dva "istomisleča" najdeta.
Pa najbolj dicht tudi nisi.

Kaj si pa ti, instant psihiater?
Sicer se te nič ne tiče, ampak z mojo sva skupaj že trinajst let in nikoli nisva spremenila mnenja o tem. Pač ne želiva otrok in to je to. Kaj ti verjameš ali ne, je pa čisto tvoj problem.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.442
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Ne vem od kje taka panika, če nekdo ne želi imeti otrok.

Realno gledano, nekateri starši nikoli ne bi smeli narediti otrok, pa jih žal imajo...

Niso vsi za otroke, otrok pa ni nek samoumeven okras, ki bi ga vsak moral imet.

Jaz bom verjetno imel. Zdaj v roku 2-eh let še ne.

B81

22. jul 2007
38.036
11.191
113
Kaj ni nadaljevanje svoje vrste primarna težnja vsakega živega bitja?

No če se oba s tem strinjata, potem sam ne vidim problema, da nimata otrok.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.647
4.029
113
Sicer je res tudi možnost "več kot 6" ampak za Strojane naprimer bi bila verjetno bolj opcija "ne vem koliko jih je"

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Lahko bi napisal, da si ne želiš otrok, ne pa da jih ne maraš.Ne vem no 100 ljudi 100 čudi.

Res je, se strinjam, slaba izbira besed. Imaš prav.
nahrung002.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.190
1.266
113
43
Duhovniki so tudi čudaki ker nočejo otrok? PA nune?

edit: Aja sej so čudaki že tko.