Imaš račun pri Sparkasse?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.034
-1.284
113
Že jutri zjutraj bi pri Sparkasse banki odprl račun, in rabim priporočilo nekoga, ki je že lastnik računa pri njih.
Čimprej mi sporoči na zasebno sporočilo, ti dam podatke in link za izpolnitev obrazca.

Piše: vsak prejme 40 € dobrodošlice.

-----------

delavec44

Guru
17. dec 2012
3.267
2.288
113
Navadno dajo referral nagrado le če plačo preneseš k njim. Bolj težko boš to še z Inteso skombiniral. Lahko pa še Unicredit pogledaš...

blazko

Guru
21. sep 2007
7.591
512
113
Navadno dajo referral nagrado le če plačo preneseš k njim.
Moje izkusnje glede ugodnosti za nove stranke in zahteve po prenosu place (imam s.p., torej sem brez place)

Pri UniCreditu tega pogoja ni bilo.

Prejsnji mesec sem prestopil od njih na Inteso. Pri njih pogoju zadostis z rednim nakazilom tipa SALA na racun, v visini vsaj minimalne place.

Enako info sem sprva dobil tudi pri Gorenjski banki, ampak so mi po dodatnem preverjanju povedali, da bi moral kot s.p. pri njih imeti odprt tudi poslovni racun, sicer bonbonckov za nove stranke pri obicajnem retail racunu ne bom delezen (free vodenja racuna za eno leto, ugodnejsa om za depozit)

SALA je bila tudi zadosten pogoj pri Delavski Hranilnici, pri cemer visina zneska ni bila pomembna.

Sparkasse je bila 3. opcija, ampak nisem prisel do njih, ker sem lahko uredil pri Intesi. Po hitrem pregledu ponudbe bi danes najprej vprasal pri njih. Prejsnji mesec omenjene akcije za 40€ se ni bilo, tudi om za depozit je bila zgolj 2%.