ikeo primerjate z dipotom. pa saj ne morete bit resni. dipo je srot, low budget, to je splosno znano. ikea ni top, ne podn, ampak dalec najboljsi pri cena/kvaliteta. Plus tega doma si skonfiguriras na racunalniku in vidis na cent tocno koliko bo stalo. in v 99% je vse na zalogi. Ko je kaj narobe, resis zadevo v 5 min, zraven se ti se globoko opravicujejo in se ti klanjajo. kako to poteka pri nas, vsi vemo.
zanimivo pa je da cez ikeo serjejo res vedno, ampak cisto vedno tisti bolniki, ki od tam nimajo nic. lastniak kuhinje, ki bi kritiziral, se nisem srecal. razen ce za to ceno pricakujes premium robo, potem zna bit da si razocaran.
saj jo imam 5 let in sem zelo zadovoljen z njo. nimam ene pripombe. ko gledam pri materi neko italjansko fancy kuhinjo za duplo ceno, pa nostop jamra kaki srot je.
Kupil pa sem vse kompet z aparati, razen pulta. pult je edina stvar na katero se caka. imajo sicer neke vnaprej vrezane na lagerju, samo vprasanje ce pase.
ce se kupuje pult posebej je treba pazit na globino. ikea ima za malenkost globlje elemente od ostalih. jaz se to resil da sem pult pomaknil malo naprej, na steno pa tisto trikotno obrobo da je pokrila luft