igrce

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Moja stvar kdaj se oglasim na forum
wink-1.gif

Z morja sem pa že prišla, hvala za skrb.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Debela, tečna, grda, ni razlike, še vedno sm ista. Aja, počitnic pa uradno nimam že kakšno leto in pol, zdej jih imam kadar si jih pač vzamem
wink-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
E lejga frajerja
cool-1.gif
naj se mal po teb zgledujejo...ja ja pubeci, batate se vsaj trud, da bi bil bejbikam všeč ne pa vi vsi debeli s šlaufki okol berbauha pa kosmati k noč brrrrrrrrr... bljak...boste tlele pametval ja...phe...kera bo šla pa s takim na pjačo???? ...............nobena.

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
ja sej pogum to je to, a nisi prebral ene deset postov nazaj, da sem zajkla? pa je šou berbauh, damn

majč

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
No da sn iskreni, tui jaz imam bauhija, pivo je za nas dede pač ustvarjalno cepivo, pa kak bi se te človek mu odpovedal - nea gre. To je isto ko čokolada za vas. Za babe se pa nič nea trudim pa mogoče se jim ravno to dopade, ko se morejo kar same malo angažirati, ka te jaz vem.

Zaj si bom pa enega Zlatoroga ofnal, sn žejn ko pes.

Za zmirom vaš, Batate

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
...kera bo šla pa s takim na pjačo???? ...............nobena.
majč

Matr, teb se pa vid, da žviš v povsem drugem svetu ... pa kdaj si vidla, da bi šel (pravi, nezajc) tip z bejbo na pjačo zarad pjače? pha ...

Tkole je to, da ti mal razložim, da ne boš več žvela v svetu utvar in domišljije in da ne boš imela napačne predstave o moških:

situacija A: zavaljeni in okrogli in neurejeni tipi hodjo z bejbami na pjačo, prvič zato, ker edino to lahko, drugič pa zato, da bejba pije popolnoma neobremenjeno, saj ji ni treba mislit, kako bo tipa spravla v postlo (jebiga, taka je resnica)

situacija B: dobri tipi hodjo na pjačo sam zato, ker se pred seksom prav prileže taka osvežitev. Torej na pjačo ne grejo zarad druženja, pač pa namensko ... ampak očitno ti ne spadaš v tole skupino.

situacija C: sem pa spadajo tipi ljudi, ki bi šli na pjačo, pa nimajo s kom. Znajo pa komplicirat, to pa ... evo, tu si pa ti.

V glavnem, enkrat bo prišel čas, ko boš spoznala, da moj predlog glede enega tipa (U know) z alterja sploh ni tako slab. Tud on išče, išče, išče ... ampak edino, kar ima, je suho grlo ... če se pa vidva najdeta, pa .... glej, kako mi dela domišljija, ne morš verjet ...

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
To že zlo dolgo vemo, da si zajkla. Pobegneš pred vsakim moškim.

Glede berbauha, mal tapicirunge pa mora bit, da pri intimnih dejavnostih partner kakega žulja ne feše od trdih kosti
wink-1.gif

Drugač pa Majči nad tabo sem že mal obupal.

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Pojma nimaš!!

Pod A: taki sploh ne hodjo na pjačo ampak prek
pozdrav.gif
pecajo pa se delajo frajerje takih je po moji oceni 90% tle gor na alterju including you

Pod B: valda da ne spadam v to skupino, k nisem tip, dobro jutro...dobri tipi ne hodjo na pjačo ampak se vozjo v kakem hudem vozilu, sem ti ne spadaš, k si v skupini A

Pod C: valda jaz sem ne spadam, ker ne kompliciram, tebe sem povabila si povabilo zavrnu, e 2x te nam vabila, torej komplikator si ti, sem štejem tud sloveneta, k tolk sitnega modela pa še nisem vidla v lajfu

Ja itq, k je tko siten bo še dolg čaku pa isku. Teb se pa vid, da si lih kar z ovce dol zlezu, bejž bejž Polifem gre.
bonk.gif

majč

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:

Pod B: valda da ne spadam v to skupino, k nisem tip, dobro jutro...dobri tipi ne hodjo na pjačo ampak se vozjo v kakem hudem vozilu, sem ti ne spadaš, k si v skupini A

Pod C: valda jaz sem ne spadam, ker ne kompliciram, tebe sem povabila si povabilo zavrnu, e 2x te nam vabila, torej komplikator si ti, sem štejem tud sloveneta, k tolk sitnega modela pa še nisem vidla v lajfu

majč

Pod B: Torej priznaš, da ste vse bejbe po malem plehpičke. Kak avto vozim pa ne bom pisal.

Pod C: Dokler me v živo ne spoznaš, me raje ne sodi. Pazi, da se ne boš v jezik ugriznila.

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
E, draga, česa vse ne slišim tule?
Se ti zdi, da po netu pecam, da se vozim z vozilom nižjega razreda ? Torej, preprosteje, uvrstila si me v kvalifikacijsko skupino A?
No, res maš. Pač tak sem, nimam kaj. Že leta se trudim shujšat, pa ne gre. OK, ampak a se tebi zdi, da je 148 kg pri 168 cm višine preveč? Meni je to čist normalno, ni tko? OK, mal težje se zbašem v Fiat 126 (bolhco), ampak kar gre. Samo se vozim sam, za druge ni prostora. Pa če tip nos očala, tud ni slabo. Bolje vidim. Slušni aparat pa uporabljam samo na seminarjih, kjer nam predavajo, kako dobit delo. Aja, nisem ti še povedal. Brezposeln sm. Bi bla ti moja sponzoruša?
Ampak, če si preveč fina, pol nisi zame. Ziher si večje postave, taka blondina, pa nikakor ne voziš vozil nižjega razreda, kot je naprimer Fiat ... pa tud očal nimaš anede? Torej si predobra zame.

ne pa za nekoga drugega
grims-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
shocked-1.gif
mejduniš ti si jasnoviden, dej ti men povej kdaj bom spoznala princa na belem konju

majč

Takrat ko boš verjela, da obstojamo tudi taki, ki ne mislimo samo na to katero na ulici bi položili pol pa prec nogirali.

Tak good guy za katerga se predstavljaš ni nikol dobil sexa, ampak en kup prijateljic. Se boš trudil na tak način za eno, potem ti jo bo pa speljal nek badboy, ki pa je tisti moment, ko jo je videl na ulici, takoj pomislil, da bi jo položil.

Ne pametujte. Tole si sprintajte, 50x ponovite in STFU!

Če pa še komu ne bo jasno, pa PM ynosu za privat inštrukcije.
cool-1.gif

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
Kokr sem jo jest vidu skoz svoje špegle (nekega mal dioptrije mam, mam toplarce) je bla videt še kar spodobna.
Po štirih pirih je bla super, po desetih sem jo pa hotu ... no, pustmo detajle.
V glavnem, če bi vozila Fiata, bi bla popolna ...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Še en siten k ****, pejta vidva s slovenetom na pir pa ne težita tle po netu bejbikam ampak v RL...ajde šccc šccc

majč