Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
...kera bo šla pa s takim na pjačo???? ...............nobena.
majč
Matr, teb se pa vid, da žviš v povsem drugem svetu ... pa kdaj si vidla, da bi šel (pravi, nezajc) tip z bejbo na pjačo zarad pjače? pha ...
Tkole je to, da ti mal razložim, da ne boš več žvela v svetu utvar in domišljije in da ne boš imela napačne predstave o moških:
situacija A: zavaljeni in okrogli in neurejeni tipi hodjo z bejbami na pjačo, prvič zato, ker edino to lahko, drugič pa zato, da bejba pije popolnoma neobremenjeno, saj ji ni treba mislit, kako bo tipa spravla v postlo (jebiga, taka je resnica)
situacija B: dobri tipi hodjo na pjačo sam zato, ker se pred seksom prav prileže taka osvežitev. Torej na pjačo ne grejo zarad druženja, pač pa namensko ... ampak očitno ti ne spadaš v tole skupino.
situacija C: sem pa spadajo tipi ljudi, ki bi šli na pjačo, pa nimajo s kom. Znajo pa komplicirat, to pa ... evo, tu si pa ti.
V glavnem, enkrat bo prišel čas, ko boš spoznala, da moj predlog glede enega tipa (U know) z alterja sploh ni tako slab. Tud on išče, išče, išče ... ampak edino, kar ima, je suho grlo ... če se pa vidva najdeta, pa .... glej, kako mi dela domišljija, ne morš verjet ...