Citat:
Uporabnik PujsaPepa pravi:
naslednji problem:
Vsake toliko časa se mi zdi kot da bi se navigacija resetirala, me ponovno od začetka sprašuje za jezik, vse nastavitve,
enkrat se mi je celo WinCE okno pojavilo, da ne more zagnati in kaj da naj stori, pobrise vse POI na default ali nadaljuje ?
Startal sem s praznim /save.. bi bilo bolje da bi že kaj bilo v njemu ?
Imam .exe napačen (iz wayteqa) ali kaj v .sys konfiguraciji ?
v crash.txt se mi ponavljata dva razlicna zapisa:
- The application failed to start last time. Do you want to reset to factory defaults and lose all your POIs, tracks and settings?
(ki ga včasih vidim tudi v Windows oknu na radiu)
in
- WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \Storage card\RTNAVI\MobileNavigator.map not found):
(ki pa se mi je ze tudi v Wayteqevm crash.txt (neobstoječa referenca je bila "primo.map"), pa se ni nič sesuval)
Ko sem dal /save na NewYorku nazaj na tisto vsebino iz Wayteqa je vse pricelo delat kot mora. Hvala popotnik, a tvoja navodila "kaj je internet" niso pomagala
Zdaj imam pa tale problem - vsake 4 minute mi javlja "GPS sprejemnik izklopljen. Vklopi GPS", in potem sam po 20 sekundah najde signal in me zopet lepo spremlja.
Za zacetek sem tudi sys.txt pustil kar od wayteqa, ker ce prav razumem itak sys.txt nic ne pomaga,
če /save ne izpraznis, Ali se motim ?
No v glavnem, sys.txt je od wayteqa, in seveda sem potem sel v sys.txt zapisat tole od NewYorka830:
[gps]
port=4
baud=57600
send_init=0
set_messages=0
a nič ni pomagalo,
zato sem zamenjal še "content \ global_cfg \ global_cfg.zip" s tistim 12,852,604 bytov velikim iz enega od prejsnjih postov (mislim, da je
bila resitev sicer za POI), pa ni nič bolje.
Kaj še naj storim ? in predvsem teorija me zanima: ali vsakični zagon iGo sploh prebere sys.txt in prepise /save z novimi nastavitvami, ali
moras tudi /save pobrisat ? /save nočem pobrisat popolnoma, ker imam skin in vse nastavitve, in pribljubljene zdaj ful dober nastavljeno (kot na waytequ že leta), in mi je tole izgubljanje GPS signala manjsi problem, kot da bi vse ostale default nastavitve, ki bi me s praznim /save
doletele, ponovno iškal/nastavljal....