Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Škoda, da nisi včeraj rekel, zdaj več nimam nobenega laptopa z visto na voljo. V XP deluje BP.
Moji zaključki so naslednji...super navigacija, predvsem 3D jo naredi še posebaj zanimivo. Hitro delovanje. Ampak žal spet...za [censored] mape. Zakaj ma ravno garmin tako dobro mapo, pa tako za [censored] grafični vmesnik, vsi ostali pa imajo ravno obratno
Aja...pa še nekaj..kaj to je kakšna iGo posebnost, da vedno zoomira v overview, ko sem oddaljen od naslednje točke 3km ali več. Ker tole je hudo moteče.
Ne vem zakaj si tisto twingo verzijo dol potegnu, Tud ne vem zakaj sploh ima 2x igo8.exe čeprav klikneš vsakič drug .exe se odpre ista konfiguracija. Vsaj pri men se je. Če si potegnu iz rapida je zreven tud navaden igo8 pc. In ima isti vmesnik kot je tisti na prenosni napravi. Si zrihtal glede kart da ti delajo ostale?
Pa ti delajo vse mape kar jih imaš noter? Ker men delajo sam ene 3-4 ne vem točno kok jih je sam so ala Litva,Latvija in osta šara skratka nič uporabno. A si mogoče kako rešu z licenco?
Imameno prošno že vnaprej se opravičujem ker vem da ne spada tema sem ampak nevem kako da odprem novo.... glede na to da sem si s pomočjo tega poroma naštimal igo navigacijo sem si sedaj kupil psp in je navigacija GO!EXPLORE sestava je ista kot pri igo pc zsto vas prosim če bi znal kdo narediti še .lic datoteko da bi lahko naložil slovenske karte kdor koli če kdo koga pozna sem pripravljen tudi plačati
nekaj se igram z pc varijanto in hočem ustvariti pot po USA in mi napiše naslednje sporočilo:
NE NAJDEM POTI ZEMLJEVIDI SO IZOLIRANI
kaj mi manjka, da bi lahko ustvaril pot?
pa še to teh zemljevidov pravtako ne vidim v zbirki zemljevidov pod opcijo program
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.