Idiotska država in biomasa

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Sj ne more biti res , vendar bodo tudi biomaso zjebal...tako kot vse v tej državi
stupid-1.gif

Prilagam sliko iz obrtnika:

In zdaj bodo menda uzakonili da pepel ni več dober za gnojenje zemlje
rolleyes-1.gif

In tudi so že pogruntali da celo neonesnažen les v gozdu vsebuje presežne mejne vrednosti klora
sprasujem se.gif
za petkrat kot to zdaj dovoljuje zakonodaja.

In zdaj bodo prišli inšpektorji na obiske ( predvsem manjše mizarske delavnice) gledat sekance in seveda ustrezne kazni pisat...jebo mast

In zdaj jst to razumem tako:::podrem v svojem gozdu bukev ali smreko, jih smeljem v sekance..VENDAR JIH NE SMEM UKURIT, ker so gospodje v ljubljani ugotovili da sta onesnašena...pa pi+ku mat*** ne moreš verjet kaj vse se dogaja na tem svet!!!!!

Potem tudi peleti niso več ustrezni! pa briketi, pa navadna polena, pa klade, pa veje za v krušno peč....

Ne ne... noro!!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.117
6.947
113
pri taščici
Tvojih poceni 120m3 sekancev za kurjavo bo ocitno dragih. Taki sekanci bodo sedaj bolj nevarni odpadki kot pa jedrsko gorivo, zato ji bo potrebno tudi primerno skladiciti, oziroma uniciti. In to bo stalo hoho tisocakov. Najceneje bo spati zavit v staro kartonsko embalazo v garazi pod maximarketom.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Ma to so bedaki, potem pa jamrajo, da jim bodo za par % znižal plače, pa kako so nam nujno potrebni. Razhajkat celo državno upravo, pa grem stavit, da bo vse 10x bolj gladko teklo, kot pa zdaj.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Ko ze clovek misli da je drzava res ze dosegla dno,ga le ta preseneti se z globljim dnesom...
Butalenija da ji ni para.

22. jul 2007
13.583
1.767
113
124
je bilo pa hitro konec veselja, tako kot pri zemeljskem plinu na začetku poceni potem pa vse dražje
bonk.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Razhajkat celo državno upravo, pa grem stavit, da bo vse 10x bolj gladko teklo, kot pa zdaj.

NAPAKA !
Če jih razhajkaš se bodo vrnili na druga "primerna" mesta !
Prirediti jim je treba pogostitev (te se sigurno vsi udeležijo) v primerno zatesnjenemu objektu in potem noter spustit "malo" ... :
zmaga.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.562
464
83
Dejstvo je, da se je ta vlada lotila projekta, da se vtaknejo v čisto vse. Zadeve pa so po pravilu narejene tako, da je vse precej dražje kot v ostalih članicah EU. Zakone bo (saj smo že na tem) absolutno nemogoče poznati. Kjerkoli se bo pojavil uslužbenec s pooblastilom bo lahko napisal kazen... za svojo in šefovo plačo.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
TO TI JE NAŠA BIROKRACIJA ,PA NAŠI K*** ,ZAKONI KI JIH VSAK DAN SPREMINJAJO IN MENJAVAJO KOT GATE. ŠTUCNEM VSEM OD VRHA DOL PLAČE DA VIDIJO KAKO ŽIVETI IN POZIMI PLAČEVATI KURJAVO,POL PA ŠE NA VSE JAVNE USLUŽBENCE KI IMAJO VIŠJO PLAČO OD JURJA . NAŽENEM VSE ODVETNIŠKE PISARNE KO SO SE PRILEPILE NA PRORAČUN. OJOJ! SEM ŽE VEN IZ TEME OGREVANJA NA BIOMASO .
jezen.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik jurga pravi:
OJOJ! SEM ŽE VEN IZ TEME OGREVANJA NA BIOMASO .
jezen.gif

Ne ..ne ..nč nisi izven teme o biomasi saj je naslov idotska država in biomasa.

No po vaših komentarjih (nč mojih--sem se vzdržal
smile-1.gif
)je jasno da je država obupana ker ni denarja, ima desetkrat preveliko javno upravo in pač išče denar na vsak način.

drugač pa men se jebe za državo in sem dost pri pameti da me gretje ne bo dost koštalo in da bom sfolgal čim ceneje prit skozi z denarjem.

Bo pa nadvse zanimivo videt inšpektorja pri moji sosedi ki ima krušno peč in štedilnik na drva..se greje in obenem si skuha južno ali bilokaj.
in bo inšpektor ji reku da tista drva ki jih ima so preveč onesnažena...bo babnca 100 posto vzela poleno in ga razbila na inšpektorjevi buči..he he

No..mene pa zanima od kje klor v drevesih..zakaj je klor v drevesih..zakaj je to slabo..od kje je prišlo..itd itd

ajde