Idiotizmi 4. Janševe vlade

mistique

Guru
16. jun 2009
17.401
4.323
113
Ni se predstavil kot Rok. Pa tudi, če bi se je nemogoče :evil: Ene dve sva tudi o Tinci povedala...on iz prakse, jaz iz teorije :valjamse:

mistique

Guru
16. jun 2009
17.401
4.323
113
Ne, je zelo lepo govoril o njej. Ti fakti, ki jih vrabci tweetajo me pa niso kaj dosti zanimali. Vem namreč, da je pod površjem veliko več, zato so me zanimale sočne podrobnosti kot na primer: kera barva ji je najbolj všeč.

Daniel

Guru
21. dec 2007
9.110
7.008
113
Svetovljanski pogledi, ni kaj...:valjamse: Po tvoje bi moral povabiti pod uro, tako kot bi ti...:evil:
Pi*da pa je po tvoji analogiji vsak, ki številke nima objavljene v telefonskem imeniku...ali podpisu na Alterju :valjamse: Objavljanje telefonskih je dost pede*sko igračkanje za predsednika DZ.

Kako obupan je že bil Janez, da je paktiral s takimi klošarji...To gre v anal slovenske narodne zgodovine...:valjamse: Pa sem bil že nekje na 3%, da dam Janezu še eno šanso...k gre rad v hribe.

Sem bil pa danes na kufetu z enim zanimivim modelom. Se je potem izkazalo, da je bivši od Tine...kok je svet majhen.
Težko je najti človeka, ki ni bivši...

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
Svetovljanski pogledi, ni kaj...:valjamse: Po tvoje bi moral povabiti pod uro, tako kot bi ti...:evil:
Pi*da pa je po tvoji analogiji vsak, ki številke nima objavljene v telefonskem imeniku...ali podpisu na Alterju :valjamse: Objavljanje telefonskih je dost pede*sko igračkanje za predsednika DZ.

Kako obupan je že bil Janez, da je paktiral s takimi klošarji...To gre v anal slovenske narodne zgodovine...:valjamse: Pa sem bil že nekje na 3%, da dam Janezu še eno šanso...k gre rad v hribe.

Sem bil pa danes na kufetu z enim zanimivim modelom. Se je potem izkazalo, da je bivši od Tine...kok je svet majhen.

ura je passe, transformator je tisto pravo

sicer pa take k je taubi trosil, take je dobil nazaj, bog pomagaj tk ose svet vrti.....sve se vrati, sve se plati...upam da mu je bla vsaj tinca v oporo

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.682
851
113
tu in tam
1791485127864.png