Aha... konstruktivnega predloga pa nobenega. Tipično gattek.Janšisti bi še drek žrli, če bi Ivan rekel, da ga dajte..
Poglej priponko 108946
Aha... konstruktivnega predloga pa nobenega. Tipično gattek.Janšisti bi še drek žrli, če bi Ivan rekel, da ga dajte..
Poglej priponko 108946
Konstruktivnega predloga je rekel- ker smo jih od tebe in podobnih tičev tako deležni..razen, da nas stalno opominjate, da domoglupci niste med najbolj brihtnimi in pismenimi, to pa..Aha... konstruktivnega predloga pa nobenega. Tipično gattek.
Pa ti resno misliš, da je za to kriv Golob? Poanta je v dobički, dobički. Resne firme imajo še vedno vodstvo v Sloveniji.Pod Golobom smo začeli doživljat selitev vodstvenega kadra na Hrvaško in Slovaško.
Ne bi vedel, če me že ravno sprašuješ..ne rabim.
Saj vem da je bolj težko pri tebi.. Ampak vsaj jaz sem te opozarjal z čisto konretnimi številkami pri tvojih AI glupostih z Janšo in (pre)dragimi gorivi. Tako sem čisto konstruktivno napisal številke o t.i. razvojni socialni kapici. Ti mi nisi podkrepil kontra argument drugače, kot z sliko šampona. Čakaj zdaj, a ti se sploh zavedaš kaj pišeš?Konstruktivnega predloga je rekel- ker smo jih od tebe in podobnih tičev tako deležni..razen, da nas stalno opominjate, da domoglupci niste med najbolj brihtnimi in pismenimi, to pa..
Aha, samo neresne firme so se preselile...ok.Pa ti resno misliš, da je za to kriv Golob? Poanta je v dobički, dobički. Resne firme imajo še vedno vodstvo v Sloveniji.
Prav gotovo.Tisti, ki ste proti interventnem zakonu zaradi davkov, dajte pogledat, kaj pripravljajo za eno davčno reformo, ce ta zakon pade. Takrat gre pa tudi dohodnina dol, ne samo prispevki. Zdaj gre dohodnina in s tem tudi denar za socialne transferje gor. Pa tisto ne bo moglo iti na referendum.
Med drugim je kriva previsoka obdavčenost dohodka. Tukaj nimama kaj reči. Kdo je kriv? Ha, kaj misliš? Da vsak želi od svojega dohodka izvleči največ, je mislim da normalno v današnjem svetu, razen če nisi v vrstah kakšne Hari Krišne ali kaki podobni sekti. A tebi denar smrdi?Pa ti resno misliš, da je za to kriv Golob? Poanta je v dobički, dobički. Resne firme imajo še vedno vodstvo v Sloveniji.
Očitno si ti zadnjih pedeset let prespal, vključno z osamosvojitvijo Slovenije, da take ugotovitve prinašaš na dan..Med drugim je kriva previsoka obdavčenost dohodka. Tukaj nimama kaj reči. Kdo je kriv? Ha, kaj misliš? Da vsak želi od svojega dohodka izvleči največ, je mislim da normalno v današnjem svetu, razen če nisi v vrstah kakšne Hari Krišne ali kaki podobni sekti. A tebi denar smrdi?

Posrani, Vanish je prava stvar, ta šampon je kamilica. Levuharji ste gotovi brez Vanisha, smrdeli bi na daleč!Janšisti bi še drek žrli, če bi Ivan rekel, da ga dajte..
Poglej priponko 108946
Govori človek, ki išče pomoč pri opravilu, ki se ga nauči otrok pri treh letih in nekak do 5. leta popolnoma obvlada. Fino Safete, fajn.Posrani, Vanish je prava stvar, ta šampon je kamilica. Levuharji ste gotovi brez Vanisha, smrdeli bi na daleč!
Če mi to reče človek, ki paše med 20% glupih državljanov (prosto po jelotu) se sekiram za to kot za lanski sneg...ti kar haraj dalje.Vidim, da ne razumeš napisanega gattek.

Prijetno si me presenitil s svojim komentarjem. Ker pričakoval sem AI lepljenko.Če mi to reče človek, ki paše med 20% glupih državljanov (prosto po jelotu) se sekiram za to kot za lanski sneg...ti kar haraj dalje.![]()
Smrdeča tuna kalbo, uživam, ko =bem levake, ki ste storili ogromno gorja Sloveniji. Paraziti na vseh nivojih. Sram vas je lahko!Govori človek, ki išče pomoč pri opravilu, ki se ga nauči otrok pri treh letih in nekak do 5. leta popolnoma obvlada. Fino Safete, fajn.
Tokrat se valjam od smeha, ker večjih bedakov še nisem videl.