Idiotizmi 4. Janševe vlade

jello

Guru
22. sep 2008
11.796
4.956
113
Frutkovo (Lahovnik) razumevanje sveta, ki tako pravilno in uspešno meša vzroke in posledice da je stoodstotna napačnost zaključka zagotovljena.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

CLIO15

Guru
1. nov 2007
16.134
5.714
113
Glej, če se je pa Stevo skregal z profesorjem.
To je isto kot, z keramičarjem.
Samo keramičar pride z Hiltijem in se bori za svoj denar.
Profesorju se pa jebe, ker ga itaq bog Kučan plača več, kot je zaslužil!!

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
19.658
7.453
113
Sinko, še nedolgo nazaj so mlade Slovenke brisale tla v domovih za ostarele, kot "javna dela". Pa nobena ni jambrala. Je pa kar hitro našla boljšo, perspektivnejšo službo. Danes Fatime in Altime čičajo doma, mi pa uvažamo Filipence.
Dedek, kaj imajo Fatime z brezposelnimi in kdo jim je omogočil prihod v Slo ? "javna dela" preko zavoda so plačana z minimalno plačo in gre za redno zaposlitev za 1-2 leti.
Kar bi rada sds vlada je clusterfuck.

Ko je Shiptar ta teden omenjal 50 tisoč javnih uslužbencev v gospodarstvu, 50 k jih odpustiš, in jih preko njegovega referendum zakona "zaposliš" v taistem gospodarstvu za 1/2 minimalne plače brez dopusta, regresa, prispevkov za pokojnino in tako dalje.
Kako se to imenuje ?

Kako brezplačne? Saj so kompenzirani.

Pa že sedaj imamo sistem prestajanja kazni z opravljanjem družbeno koristnega dela. Si že pred sodiščem in vreščiš o fašizmu in suženjstvo?
Kupi si rabljeno Teslo od ukrajinca, boš kompenziral pomanjkanje možganov in majhnega lulčka.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.242
9.367
113
Zdajle boš imel :evil: Kdo je kriv? Mnenje potrebujemo...

Razvila se je namreč debata o tem ali javne osebnosti komentirajo Stevotov zapitek na faksu glede na strokovno poklicanost (pravniki, ekonomisti, filozofi, športniki, strojniki, zdravniki, programerji itd.) ali položaj lune...
Eni trdijo, da je kriva fakulteta, ker ni pravočasno izterjala. Drugi, da je kriv Stevo, ker ni plačal, tretji pravijo, da je vprašanje precej bolj enostavno in pravijo, da bi moral odstopiti dekan in celoten strokovni štab fakultete, ker so fakulteti povzročili poslovno škodo, ker niso znali izterjati...potem se pojavljajo pozivi za tožbe, ker takšnih informacij fakulteta ne bi smela širiti oz. dovoliti, da pridejo v javni prostor...nekateri izpostavljajo kontaminiranost Stevotove etike, drugi pa to negirajo, češ saj vsi ne plačujejo (tretja oseba množine)...

Kva ti misliš?
V tvojih primerih manjka še, da je krivec kozmični dež. Edina logična razlaga.

Če se pa gremo malo resneje pogovarjat, so krivi vsi. Z Zohanom benčmaherjem na čelu. Nekako mi da slutiti, da mu je na fakulteti nekdo fajn držal štango, dokler ni naletel na še večjega norca kot je on. Sicer je moje šolanje šlo na srečo po redni poti, a koliko mi je znano, v naslednji letnik se ne moreš vpisat, če ne izpolniš obveznosti prvega letnika. Te so tako finančne, kot izpitne. In tukaj karr fejst smrdi, kot marsikaj okoli njega in z njim v red.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.242
9.367
113
Dedek, kaj imajo Fatime z brezposelnimi in kdo jim je omogočil prihod v Slo ? "javna dela" preko zavoda so plačana z minimalno plačo in gre za redno zaposlitev za 1-2 leti.
Kar bi rada sds vlada je clusterfuck.

Ko je Shiptar ta teden omenjal 50 tisoč javnih uslužbencev v gospodarstvu, 50 k jih odpustiš, in jih preko njegovega referendum zakona "zaposliš" v taistem gospodarstvu za 1/2 minimalne plače brez dopusta, regresa, prispevkov za pokojnino in tako dalje.
Kako se to imenuje ?

Kupi si rabljeno Teslo od ukrajinca, boš kompenziral pomanjkanje možganov in majhnega lulčka.
Fatima=brezposelna. Zgrešil si ves point. Saj kaj drugega pa ne rabim razlagat...

tomi

Guru
1. sep 2007
20.329
11.772
113
MB
fantje ne se sekirat, pri nas je pač korupcija sistem.

glih včeraj dobili odgovor ukcja na opomin, da pač plačujejo kolk majo, da bojo že, naj ne bomo tečni, da trenutno plačujejo fakture iz maja.

jello

Guru
22. sep 2008
11.796
4.956
113
Prejšnji teden, ko sem še četrtič v enem mesecu klical za plačilo sem dobil odgovor, da vedno plačujejo z enim mesecem zamude, pa to niti približno ni res. Prva dva izgovora sta bila da računov še ni v sistemu. Trenutno plačujejo s ca. 2 mesecema zamude. Do junija letos so plačevali redno, ob zapadlosti.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.335
11.650
113
Sinko, še nedolgo nazaj so mlade Slovenke brisale tla v domovih za ostarele, kot "javna dela". Pa nobena ni jambrala. Je pa kar hitro našla boljšo, perspektivnejšo službo. Danes Fatime in Altime čičajo doma, mi pa uvažamo Filipence.
Miško dragi, Fatime, Ibroti, Hasoti, itd so našli bolje plačane službe, zato se uvažajo Filipinci.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: BuDi in MrDaco

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.242
9.367
113
Ne, bom pojedel tole flaško in grem dalje :p :D

1790665094943.png