Čak mal, kako je že Golob ustoličil Stevota? Ta umotvor me pa res zanima.res je, ampak za to se ima država zahvaliti vašemu golobu, veš to ne?
Čak mal, kako je že Golob ustoličil Stevota? Ta umotvor me pa res zanima.res je, ampak za to se ima država zahvaliti vašemu golobu, veš to ne?
Mogoče tako, da ni šmirglal njegovih predlogov (izsiljevanja) za vstop v koalicijo?Čak mal, kako je že Golob ustoličil Stevota? Ta umotvor me pa res zanima.
Drži. Torej izbiraš parlamentarni show pred predsodki? (Če za trenutek zanemarimo dejstvo, da bi bilo pri nas ob normalno delujočem sodstvu 1/3 parlamenta za rešetkami)UKZ je marsikaj, ni pa večkrat obsojena kriminalka.
kaj pa je po tvoje? me prav zanima?UKZ je marsikaj, ni pa večkrat obsojena kriminalka.
Ne rabiš svinjat po Radgoni, vračam se nazaj domov. Se dobiva v LJ, pa jih lahko osebno pred mano limaš.Tebi nek "reset" glede prebranega zelo dobro dela, meni se pa ne da ponavljati že prej (parkrat) napisanega. Ne lepim ničesar nikjer, kaj šele rasističnega, bom pa morda zgolj zavoljo tebe res začel izvajati kajh takšnega po Radgoni in okolici. Sploh glede na to, da zdaj vem kako zelo te to moti in si dejansko daješ delo z odstranjevanjem tebi nerazumljivih nalepk. Lahko bi tudi rekli, da se mi zdaj malo trolla.![]()
Ni mu hotel dat mesta preCednika DZ in bi jih imel samo za glasove. On je bil celo življenje "šef", ne zna taktizirat in pokazat da nekoga rabi, ampak zna samo zapovedat, da rabi.Čak mal, kako je že Golob ustoličil Stevota? Ta umotvor me pa res zanima.
Torej 4 pravnomočne sodbe so predsodki?(to je nepremišljena, nepreverjena, pogosto čustveno obarvana sodba, ki temelji na stereotipih, izkušnjah, občutkih ali družbenih vzorcih.)Drži. Torej izbiraš parlamentarni show pred predsodki? (Če za trenutek zanemarimo dejstvo, da bi bilo pri nas ob normalno delujočem sodstvu 1/3 parlamenta za rešetkami)
Obračaj kolikor želiš ampak dokler lahko on prinese potrdilo o nekaznovanost je to predsodek. Zakon preprosto ponuja vsakomur, da izbere boljšo pot. Vidim, da to nekaterim postaja moteče. In kot sem dejal, če bi sodstvo in tožilstvo delovalo neodvisno bi bilo 1/3 parlamenta za rešetkami.Torej 4 pravnomočne sodbe so predsodki?(to je nepremišljena, nepreverjena, pogosto čustveno obarvana sodba, ki temelji na stereotipih, izkušnjah, občutkih ali družbenih vzorcih.)
Ali to velja za vse ali samo za naše?
Kaj so potem govorice, ki niso niti procesiranje, predsodki ne morejo biti, torej so manj morda impulzi ali občutek?
Ok. Kako tale sestavek že odgovori na moje vprašanje? Po tvoje....Golob je odgovoren za ustoličenje Stevota, ker ga ni hotel ustoličit... zanimiv delajo tile tvoji hrčki, zanimiv.Ni mu hotel dat mesta preCednika DZ in bi jih imel samo za glasove. On je bil celo življenje "šef", ne zna taktizirat in pokazat da nekoga rabi, ampak zna samo zapovedat, da rabi.
Opisano se je videlo pi njegovem metanju čez ramo, pri prekinjanju novinarskih vprašanj itd.
Faaak....to je celga vraga ene zmešnjave v tvoji zblojeni glavi....Levaki si dajte najprej dopovedat, da je v Resnici veiko ljudi iz Svobode...Resnica je protestirala proti jj kovid ukrepom, skupaj z levimi strankami. Ne z desnimi.
Zdaj vas pa to boli in ne morete skrit.
Zajebali ste na celi crti in zdaj ste trenutno v opoziciji,, ena izmed posledic pa je stevo na vrhu dzja.
na ukz se mi lohk dvigne, na stevića se mi zihr dvigneNo ja, če pri vodenju parlamenta postaviš skupaj UKZ in njega, kdo se je ali se, bolje obnese?
Stevo je poslal anticepilce (ne levičarje) na obvoznico, sam je pa spizdil v bife. Stevo kot Stevo. Sicer ga je pa Jelinčič že pred štirimi leti dobro opisal.Levaki si dajte najprej dopovedat, da je v Resnici veiko ljudi iz Svobode...Resnica je protestirala proti jj kovid ukrepom, skupaj z levimi strankami. Ne z desnimi.
Zdaj vas pa to boli in ne morete skrit.
Zajebali ste na celi crti in zdaj ste trenutno v opoziciji,, ena izmed posledic pa je stevo na vrhu dzja.
moreš pa priznat da je hitro prevzel žezlo bebčka predstavnikov na forumu, le kateri od prominentnih predstavnikov večinoma neopredeljenih je to alterTebi nek "reset" glede prebranega zelo dobro dela, meni se pa ne da ponavljati že prej (parkrat) napisanega. Ne lepim ničesar nikjer, kaj šele rasističnega, bom pa morda zgolj zavoljo tebe res začel izvajati kajh takšnega po Radgoni in okolici. Sploh glede na to, da zdaj vem kako zelo te to moti in si dejansko daješ delo z odstranjevanjem tebi nerazumljivih nalepk. Lahko bi tudi rekli, da se mi zdaj malo trolla.![]()