Idiotizmi 4. Janševe vlade

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.320
2.429
113
Pomurje
Fake news.

Švedska vlada ne pošilja legalnih migrantov nazaj ampak jim ponuja visoke finančne spodbude za prostovoljno vrnitev v njihove izvorne države. Gre za ukrep prostovoljne repatriacije, s katerim želi država razbremeniti svoj socialni sistem in spodbuditi remigracijo tistih, ki se niso uspešno integrirali. S tem da ta vzpodbuda velja za točno določene skupine zakonitih migrantov s statusom zaščite, za piko na i pa so ti legalni migranti v izjemno veliki večini primerov vstopili v državo ilegalno ter kasneje na tak ali drugačen (dejansko upravičen ali goljufiv) način legalizirali svoj status.
Glej ga glej, ne more iz svoje kože.

• Všeč mi je
Reactions: Sonny_Chiba

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.488
19.254
113
Od kdaj Švedi tulijo na Prešercu in v Ljubljani pretepajo tujce?
O komu si pa potem pisal? Kdo torej pošilja legalne migrante v njihove izvorne države? Jaz sem namreč pisal o situaciji v EU ter se na koncu navezal še na Švedsko kot državo z ogromno migranti kateri so povzročili nastanek "občutljivih con".

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.320
2.429
113
Pomurje
O komu si pa potem pisal? Kdo torej pošilja legalne migrante v njihove izvorne države? Jaz sem namreč pisal o situaciji v EU ter se na koncu navezal še na Švedsko kot državo z ogromno migranti kateri so povzročili nastanek "občutljivih con".
Tebi se redno dogaja, da ne razumeš o čem se piše.
Potem pa vsekas mimo in opravicuješ svoj mimosun.

Whatabout...

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
421
151
43
Kdorkoli že lima to sranje po Radgoni, ja, jaz ga trgam dol. Lahko pa greš delat dve smeni za minimalca v Arcont ali Panvito, pa ne boš rabil pošiljati domov Nepalcev, Indijcev in ostalih tujcev ki delajo za nas.

Priponke

• 20260923_192852-COLLAGE.jpg
    20260923_192852-COLLAGE.jpg
    1,2 MB · Ogledi: 40

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.488
19.254
113
Kdorkoli že lima to sranje po Radgoni, ja, jaz ga trgam dol. Lahko pa greš delat dve smeni za minimalca v Arcont ali Panvito, pa ne boš rabil pošiljati domov Nepalcev, Indijcev in ostalih tujcev ki delajo za nas.
Še kar ne prebije, da je problem v ilegalnih migrantih, ki niso kompatibilni z evropskim načinom življenja ali samo enostavno zavajaš dalje ter delaš krivico migrantom, ki so diametalno nasprotje od prej omenjenih nezaželjenih?

jello

Guru
22. sep 2008
11.774
4.933
113
A vam je original naci tema crknila al zakaj strašite s tem šitom še po ostalih?

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
421
151
43
Še kar ne prebije, da je problem v ilegalnih migrantih, ki niso kompatibilni z evropskim načinom življenja ali samo enostavno zavajaš dalje ter delaš krivico migrantom, ki so diametalno nasprotje od prej omenjenih?
Ilegalnih migrantov v Radgoni ni, je pa polno tega sranja. Verjemi da so nalepke namenjene delavcem iz Nepala, Indije, Filipinov in ostalih držav, ki delajo v Radgoni. Sploh me ne bi čudilo če niso naši dnevni migranti tisti, ki limajo to sranje po kandelabrih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.488
19.254
113
Ilegalnih migrantov v Radgoni ni, je pa polno tega sranja. Verjemi da so nalepke namenjene delavcem iz Nepala, Indije, Filipinov in ostalih držav, ki delajo v Radgoni. Sploh me ne bi čudilo če niso naši dnevni migranti tisti, ki limajo to sranje po kandelabrih.
Kaj pa, če je tvoje sklepanje napačno in je namen nalepk namenjen splošnemu ozaveščanju glede problemov, ki pridejo skupaj z masami ilegalcev? Takšnemu ozaveščanju, ki ga pred leti zaradi vsesplošne gonje proti vsakemu, ki je karkoli rekel proti ilegalcem - takrat so to bili še begunci - sploh ni bilo kljub temu, da se zdaj realizira vse kar se je pred leti napovedovalo? V končni fazi je Slovenija nekaj korakov za drugimi državami, ki imajo že resne težave z migranti in lepo pridno capljamo za njimi kljub vsemu saj se iz tujih izkušenj tako ali tako nihče nič ne nauči. V bistvu se še iz lastnih večinoma ne.

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
421
151
43
Kaj pa, če je tvoje sklepanje napačno in je namen nalepk namenjen splošnemu ozaveščanju glede problemov, ki pridejo skupaj z masami ilegalcev? Takšnemu ozaveščanju, ki ga pred leti zaradi vsesplošne gonje proti vsakemu, ki je karkoli rekel proti ilegalcem - takrat so to bili še begunci - sploh ni bilo kljub temu, da se zdaj realizira vse kar se je pred leti napovedovalo? V končni fazi je Slovenija nekaj korakov za drugimi državami, ki imajo že resne težave z migranti in lepo pridno capljamo za njimi kljub vsemu saj se iz tujih izkušenj tako ali tako nihče nič ne nauči. V bistvu se še iz lastnih večinoma ne.
A se lahko še bolj sprenevedaš? Ob migrantskem valu je bil v Radgoni nastanitveni center in dnevno smo pohendlali tudi 1500 in več beguncev. Sami in peš so hodili iz sejmišča čez mejo v Avstrijo. Vem kako je bilo, čez vikende smo hodili volontirat tudi tisti ki ne živimo več v Radgoni.

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.320
2.429
113
Pomurje
Potem ti veš da so v njegovem kraju ilegalci?

• Haha
Reactions: Matey

jonny77

Guru
16. sep 2007
13.320
2.429
113
Pomurje
A se lahko še bolj sprenevedaš? Ob migrantskem valu je bil v Radgoni nastanitveni center in dnevno smo pohendlali tudi 1500 in več beguncev. Sami in peš so hodili iz sejmišča čez mejo v Avstrijo. Vem kako je bilo, čez vikende smo hodili volontirat tudi tisti ki ne živimo več v Radgoni.
Saj ne more posta spisat brez sprenevedanja