Mislite ali veste, Safete?Zanimivo, da se pred štirimi leti nisi tako pameten delal.
Mislite ali veste, Safete?Zanimivo, da se pred štirimi leti nisi tako pameten delal.
Mrtva tuna Kalvo, smrdiš in to pri hlavi.Mislite ali veste, Safete?
Kako prekineš obljubo EU oz. NATU?
Zaveza o odstotkih BDP za obrambo je politična in ne pravno zavezujoča. Severnoatlantska pogodba ne predvideva finančnih kazni, sodišč ali sankcij za države, ki cilja ne dosežejo.
Država lahko preprosto sprejme proračun, ki namenja manj sredstev vojski (Slovenija je na primer dolga leta namenjala bistveno manj od 2 % BDP in šele v zadnjem času dosegla prag z vključevanjem različnih obrambnih stebrov).
Posledica: Glavna posledica neizpolnjevanja je politični pritisk drugih zaveznic in morebitna izguba ugleda znotraj zavezništva, ni pa pravnih mehanizmov, ki bi državo prisilili k plačilu.
Safete, kr nazad u školu.....Mrtva tuna Kalvo, smrdiš in to pri hlavi.
Ter 50k bi jih 'premestil' iz javne uprave.V gospodarstvu manjka 150.000, ne le na nizko plačanih mestih, pač pa tudi na visoko zahtevnih delovnih mestih, pravi Janša
Zoran Janković je star toliko kot najstarejši na seznamu - 73 let.
1 Franc Križan (Demokrati) 14. 6. 1953 73 let desna
Smrdljiva tuna, kar pojdi v šolo, jo boš še prekleto nucal, jaz grem v penzijo!Safete, kr nazad u školu.....
Kaj kvačkaš..sem nalimal seznam, ki je relavanten..Zoran Janković je star toliko kot najstarejši na seznamu - 73 let.
No v penziji pa res ne boš rabil znat brat.Smrdljiva tuna, kar pojdi v šolo, jo boš še prekleto nucal, jaz grem v penzijo!
Pa kaj mate to eno sranje? moderacija spi, ko pa ne, pa bana napačne..No v penziji pa res ne boš rabil znat brat.

Tud ti nisi neka perla. Sta s Safetom kr enakovredna.Pa kaj mate to eno sranje? moderacija spi, ko pa ne, pa bana napačne..![]()
![]()
O, smrdljiva tuna tudi posranega ne mara?Tud ti nisi neka perla. Sta s Safetom kr enakovredna.
a res? ker sodeluješ v bulšitu, smo pa drugi zdaj perle? ccc..jaz pišem resnico, vi pa neke agrume ipd..res super.Tud ti nisi neka perla. Sta s Safetom kr enakovredna.
Obstaja razlog, zakaj nekateri strašijo s politično policijo: ker nekaj skrivajo...
Skrivajo,skrivajo..Obstaja razlog, zakaj nekateri strašijo s politično policijo: ker nekaj skrivajo...
Oh wait, ta objava pa spet ne bo odobrena iz strani znanih akterjev...
Drugi pa hodijo na ustaške koncerte in se družijo z ustaškimi simpatizerji."V jugoslaviji smo videli preveč tistih, ki so vlekli na svoj kup" zato leta 2026 v Sloveniji nekateri znani akterji s ponosom mahajo z Jugoslovansko zastavo? Si to želel povedati?
Ko boš znal brati in posebej še razumeti prebrano, se javi..drgač si pa dosadan ko proliv s svojimi butastimi replikami.."V jugoslaviji smo videli preveč tistih, ki so vlekli na svoj kup" zato leta 2026 v Sloveniji nekateri znani akterji s ponosom mahajo z Jugoslovansko zastavo? Si to želel povedati?
No vidiš, vsakomur svoje.Drugi pa hodijo na ustaške koncerte in se družijo z ustaškimi simpatizerji.