Počak še kako leto, pa boš videl da bo ta zločinec posta bestič z Trumpom.Verjetno imaš prav in so z največjim zločincem 21-tega stoletja še drugi poskušali skleniti pakt.
O smrk. Pomoje je čas za dodatek za nemočnost. In za čustva.Šarlatani..samo goflje znajo otresat.
Poglej priponko 108480
Ce je nemocen naj odstopi..in taki bi radi resevali situacijo..prehitro so nekateri pozabili, kako je Jansa takrat klical trojko.O smrk. Pomoje je čas za dodatek za nemočnost. In za čustva.
Pejt spat, drugega ne znas kot whatabautizirat..Senčni kralj bi to rešil z levo roko, če seveda ne bi sam preprečeval spusta DDV na energente z zahtevo za referendum... Zasluži si aplavz trolčki.
Pejt spat, drugega ne znas kot whatabautizirat..
Kako to misliš kader iz dna družbene lestvice? Kdo?A tako kot ti lagat in uporabljat tiste 4 klike, da kopiraš kar so v centrali pripravili?
Samo pri levičarjih je možno, da najprej blokirajo možnost, ki bi omogočila znižanje cen, nato pa ljudem lažejo, kdo je kriv, da je situacija taka kot je. Kader iz dna družbene lestvice, nimaš kaj. Prej ko se take "sposobne" kalibre odstavi čim dlje od korita, prej bo državi šlo bolje.
Se bo sam prepoznal.Kako to misliš kader iz dna družbene lestvice? Kdo?
Saj sem se. Kako to misliš da sem kot levičar iz dna družbene lestvice? Mi lahko pojasniš kako si ti razlagaš družbeno dno?Se bo sam prepoznal.
A si ti slučajno videl komu sem odgovarjal ali nisi?Saj sem se. Kako to misliš da sem kot levičar iz dna družbene lestvice? Mi lahko pojasniš kako si ti razlagaš družbeno dno?
Gatto ? Seveda ponavljam isto vprašanje. Zakaj smo iz dna družbene lestvice in kakšno definicijo ti uporabljaš?A si ti slučajno videl komu sem odgovarjal ali nisi?