Jaz ne podpiram te vlade ampak Gabrovka 9 petka je pa totalno mimosumNe nakladam govorim dejstva. Seveda šur, po Rončičevo na glavo brez premisleka.
Jaz ne podpiram te vlade ampak Gabrovka 9 petka je pa totalno mimosumNe nakladam govorim dejstva. Seveda šur, po Rončičevo na glavo brez premisleka.
In misliš da bo Rončevičeva na hitr spacana osemletka pa kul?Jaz ne podpiram te vlade ampak Gabrovka 9 petka je pa totalno mimosum
Nemški sistem praviš6 letko naj naredijo. Kdor se ne bo v twm casu naucil osnov, se ne bo nikoli. Potem pa takoj selekcija: ti v fabriko, ti bos frizerka, ti raketni znanstvenik, ti pa politik.
Kar sicer ni res. Pa priznaj kakšna navodila ste dobil z vrha.Paniko so zagnali ministri golobove vlade in nihče drug, z nespretno komunikacijo.
Lahko da so bili, ne pa spremeni to dejstva, da ima SDS pred vsakimi volitvami nek projekt, ki se ga gre na škodo vseh nas in to ponavadi še leta plačujemo, pa tu se ne gre samo za denar.To kaj je fakt ali ne pa je čisto vseeno, ker je na istem nivoju kot če bi jaz napisal, da je fakt, da so bili kolesarji projekt svobode in levice.
Želiš reči, da je opozicija skomunicirala koliko se bo podražilo gorivo in lahko za to izjavo stojiš? Pa če ti nisi majster, pol pa res ne vem, kdo je.Kar sicer ni res. Pa priznaj kakšna navodila ste dobil z vrha.
Lahko da so bili, ne pa spremeni to dejstva, da ima SDS pred vsakimi volitvami nek projekt, ki se ga gre na škodo vseh nas in to ponavadi še leta plačujemo, pa tu se ne gre samo za denar.
Točno to, prdci, ki zadnjih 50 let niso imeli stika z izobraževanjem na katerikoli ravni naj povedo kakšna naj bo šola. Kot v tej temi. Sploh ni problem kakšna naj bo šola, cilj je da se vžge celoten vzporedni svet.6 letko naj naredijo. Kdor se ne bo v twm casu naucil osnov, se ne bo nikoli. Potem pa takoj selekcija: ti v fabriko, ti bos frizerka, ti raketni znanstvenik, ti pa politik.
v bivši jugi je bil standard 4 razreda osnovne škole, i onda crvena bukvica6 letko naj naredijo. Kdor se ne bo v twm casu naucil osnov, se ne bo nikoli. Potem pa takoj selekcija: ti v fabriko, ti bos frizerka, ti raketni znanstvenik, ti pa politik.
Ti si torej prilezel cez 5-ega..v bivši jugi je bil standard 4 razreda osnovne škole, i onda crvena bukvica
Ne samo mogoče in ne samo nesramen. Seveda je šiptar kriv za vsakega polpismenega potomca nepismenega domorodca, kdo pa drug. Še v tej temi se jih je pofočkalo vsaj za pol razreda. Nepismenih domorodcev, ne šiptarjev.Mogoče sem nesramen, ampak padec znanja otrok sledi uvozu vsega mogočega nepismenega špiteraja. Je kje statistika po narodnostih? Verjetno ne, ker se ne sme delat.
Zanimivo to. Kakšen doktorski naziv pa nosiš, če sme cenjeno alter občestvo izvedeti?Ne samo mogoče in ne samo nesramen. Seveda je šiptar kriv za vsakega polpismenega potomca nepismenega domorodca, kdo pa drug. Še v tej temi se jih je pofočkalo vsaj za pol razreda. Nepismenih domorodcev, ne šiptarjev.