Idiotizmi 4. Janševe vlade

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.391
726
113
tu in tam
IMG_20260908_173235.jpg

• Všeč mi je
Reactions: aljoman in jonny77

jezek

Guru
24. jul 2008
6.418
3.002
113
6 letko naj naredijo. Kdor se ne bo v twm casu naucil osnov, se ne bo nikoli. Potem pa takoj selekcija: ti v fabriko, ti bos frizerka, ti raketni znanstvenik, ti pa politik.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.156
-444
113
Paniko so zagnali ministri golobove vlade in nihče drug, z nespretno komunikacijo.
Kar sicer ni res. Pa priznaj kakšna navodila ste dobil z vrha.
To kaj je fakt ali ne pa je čisto vseeno, ker je na istem nivoju kot če bi jaz napisal, da je fakt, da so bili kolesarji projekt svobode in levice.
Lahko da so bili, ne pa spremeni to dejstva, da ima SDS pred vsakimi volitvami nek projekt, ki se ga gre na škodo vseh nas in to ponavadi še leta plačujemo, pa tu se ne gre samo za denar.

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.780
6.975
113
Kar sicer ni res. Pa priznaj kakšna navodila ste dobil z vrha.

Lahko da so bili, ne pa spremeni to dejstva, da ima SDS pred vsakimi volitvami nek projekt, ki se ga gre na škodo vseh nas in to ponavadi še leta plačujemo, pa tu se ne gre samo za denar.
Želiš reči, da je opozicija skomunicirala koliko se bo podražilo gorivo in lahko za to izjavo stojiš? Pa če ti nisi majster, pol pa res ne vem, kdo je.

O delanju po navodilih vem, da veš veliko. Žal vsi še nismo tam. Če me boste dovolj ogreli na alterju se bom pa morda res kdaj včlanil v kakšno stranko, problem je le v tem, da se nekako v štirih letih tako ena kot druga opcija zna "izroditi" in biti član tega mi ne bi bilo ravno v ponos. Seveda pa nekateri s tem nimate težav.

jello

Guru
22. sep 2008
11.726
4.880
113
6 letko naj naredijo. Kdor se ne bo v twm casu naucil osnov, se ne bo nikoli. Potem pa takoj selekcija: ti v fabriko, ti bos frizerka, ti raketni znanstvenik, ti pa politik.
Točno to, prdci, ki zadnjih 50 let niso imeli stika z izobraževanjem na katerikoli ravni naj povedo kakšna naj bo šola. Kot v tej temi. Sploh ni problem kakšna naj bo šola, cilj je da se vžge celoten vzporedni svet.
Če ne gre, vzemi večjo macolo, če še ne gre premalo rineš, če še vedno ne gre pojdi s xsantio.

Torque

Fizikalc
22. jul 2007
868
39
28
Mogoče sem nesramen, ampak padec znanja otrok sledi uvozu vsega mogočega nepismenega špiteraja. Je kje statistika po narodnostih? Verjetno ne, ker se ne sme delat.

jello

Guru
22. sep 2008
11.726
4.880
113
Mogoče sem nesramen, ampak padec znanja otrok sledi uvozu vsega mogočega nepismenega špiteraja. Je kje statistika po narodnostih? Verjetno ne, ker se ne sme delat.
Ne samo mogoče in ne samo nesramen. Seveda je šiptar kriv za vsakega polpismenega potomca nepismenega domorodca, kdo pa drug. Še v tej temi se jih je pofočkalo vsaj za pol razreda. Nepismenih domorodcev, ne šiptarjev.

• Všeč mi je
Reactions: frodoo

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.780
6.975
113
Ne samo mogoče in ne samo nesramen. Seveda je šiptar kriv za vsakega polpismenega potomca nepismenega domorodca, kdo pa drug. Še v tej temi se jih je pofočkalo vsaj za pol razreda. Nepismenih domorodcev, ne šiptarjev.
Zanimivo to. Kakšen doktorski naziv pa nosiš, če sme cenjeno alter občestvo izvedeti?