Da si dokončal osemletko? Čestitam. Maš ti totudi jaz imam ta občutek že precej dolgo...

Da si dokončal osemletko? Čestitam. Maš ti totudi jaz imam ta občutek že precej dolgo...

Take ideje je imel tudi jankovič, ko je prvič ali drugič videl traktorje v LJ, bratuškova pa 200k na vsakem 20 let starem traktorju (kar je razumljivo glede na javna naročila pod njeno komando). Potem je pa z "odlokom" prepovedal traktorje v centru najlepšega mesta na svetu de.Pod nujno v LJ -Polje
Poglej priponko 108239
kajla, kot se zagrea veš tisto, ko ni kriv sistem, ampak ene dejansko ljudstvo vrže ven skozi vrata parlamenta... pa pridejo nazaj skozi okno...
Poglej priponko 108233

res je, samo nazadnje ste bli tiho.Kolikor se spomnim sta izgubila na volitvah, torej ju je volilni sistem "izplunil" - vrnila sta se na "zadnja vrata" kot ministra; enako kot tokrat Logar pa še kdo.
Na katere zglede to ciljaš? Iz prve, druge, tretje ali četrte Janševe vlade? Najboljši zgled upravljanje države je bila tretja Janševa vlada:Take ideje je imel tudi jankovič, ko je prvič ali drugič videl traktorje v LJ, bratuškova pa 200k na vsakem 20 let starem traktorju (kar je razumljivo glede na javna naročila pod njeno komando). Potem je pa z "odlokom" prepovedal traktorje v centru najlepšega mesta na svetu de.
Zgledi očitno vlečejo.

sure sure, nihče jih ni volil, pač tam so bli slučajno.povdarek je na so jo in ne ste jo. Kaj kmalu so tudi ti spoznali, da je drek v celofan zavit.
Jaz sem bil prepričan, da si že tam.Pod nujno v LJ -Polje
Poglej priponko 108239
Tisti možak, ki ti prinese tabletke zjutraj in zvečer je bolničar, ne jaz..Jaz sem bil prepričan, da si že tam.
Od kdaj morajo biti ministri iz vrst poslancev? Katka se pa sicer rada ponaša s tem da je bila izvoljena, pa je v resnici ljudstvo ni izvolilo, tako kot ni Mijiča. Saj res, on še po bauštelah hodi kot nadzorni, in to s fejk izobrazbo?kajla, kot se zagre![]()
Kam si ti zašel?Na katere zglede to ciljaš? Iz prve, druge, tretje ali četrte Janševe vlade? Najboljši zgled upravljanje države je bila tretja Janševa vlada:
Poglej priponko 108245Poglej priponko 108247Poglej priponko 108248
Meni je jasno da volilci izvolili Kanglerja. Pa tebi?Celo 800 ljudstva. Kaj ni jasno?