Idiotizmi 4. Janševe vlade

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.224
9.443
113
1000028388.jpg

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.654
6.884
113
Spodaj je ena tipka pokaži prezrto. Tu pa tam kateri kaj pametnega napiše in pogledam

Ne pozabi dnar pobrat
V bistvu želiš povedati, da te radovednost in ego ubijata. Tudi ok, tvoj problem. Ker očitno to opcijo zlorabljaš vsakih 5 minut. Za pobiranje dnarja pa kot vemo si ti doktor tako da, če boste kaj pustili, potem mogoče.

TuTuRuTu

Fizikalc
14. avg 2007
155
85
28
Ljubljana
V bistvu res ne razumem zagovornike "svobodne, demokratične, prozahodne" slovenske države, ki imajo osebna prepričanja, da so nad ostalimi ljudmi in to tudi z parolami "malo vas je pičkice" tako lepo slovensko izkazujejo.
Nazadnje, ko sem pogledal člene v ustavi, sem opazil spodnja:
39. člen ustave RS
42. člen ustave RS

Ker se je sedanja vlada tako dobro potrudila in je prvošolčkom dala v dar in branje ustavo RS, si jo tisti, kateri imate prvošolčke sedaj lahko zastonj preberete.

Zagovorniki "poštenega, slovenskega, domovinskega" in ne vem še kakšnega pridevnika zraven, bi v prvi vrsti morali zagovarjati zgornja člena ustave, ter spoštovati DEMOKRACIJO.

Ker pa je to prevelik miselni proces, za večino preprosto nedoumljiv, se obračajo in vračajo nazaj k modelom totalitarnih sistemov, ki so jim tako naklonjeni in bi jih radi uvedli nazaj.
Ob tem bi seveda z veseljem "zradirali" 45% prebivalcev, 2.2M države. Ti namreč ne pripadajo pravi opciji, saj so na nedavnih volitvah( ki po njihovem nebi smele obstajati, saj obstaja samo ena opcija in ta je prava!), obkrožili osovražene politične opcije.

P.S. Predno me zmerjate z "levakom", na nedavnih volitvah sem izbral enega od : SDS + NSi/SLS/Fokus + Demokrati + Resni.ca

To pa še ne pomeni, da bi ljudi z drugačnim političnim in vsebinskim prepričanjem radiral, oziroma skandiral "malo vas je pičkice".

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.158
4.402
113
Ljubljana
hmpg.net
Tanja ne bo na sociali: "Nekdanja zunanja ministrica Tanja Fajon je postala višja svetovalka nemške lobistične družbe von Beust & Coll., ki jo je ustanovil nekdanji hamburški župan Ole von Beust. Von Beust prihaja iz vrst Krščanskodemokratske unije CDU."

• Všeč mi je
Reactions: erikson