Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ko bo tega sranja konec, kaj mislite, kaki bo slovenija zapisana v zgodovino? Sploh bo - ve kdo, da obstajamo ali morebiti prilezemo vsaj do statusa shizofrene čivave. Laja enkrat tako, drugic drugace, ampak neprenehoma.
Kot sem napisal, folk boli k za nas. Ne vedo kdo je Janša, kdo je Golob, kdo je Kučan... V glavah eni smo še Jugoslavija.
To pismo zgražanja in obsojanja ne bi nič doseglo, če bi kdo imel jajca, bi se uvedlo sankcije nad izrael. Da bi nek Janez miniral tole, pa bi že kar bil ogenj v strehi unije.
Ko bo tega sranja konec, kaj mislite, kaki bo slovenija zapisana v zgodovino? Sploh bo - ve kdo, da obstajamo ali morebiti prilezemo vsaj do statusa shizofrene čivave. Laja enkrat tako, drugic drugace, ampak neprenehoma.
Izraelski premier Benjamin Netanjahu se je zahvalil predsedniku vlade Janezu Janši, potem ko je Slovenija blokirala skupno izjavo EU-ja z obsodbo izraelskih načrtov o širitvi naselbin na zasedenem Zahodnem bregu. Ob tem je EU obsodil hinavščine.
Zakaj ti skoz govoriš o stvareh iz svojega poklica? a si mene kdaj videl, da bi skoz govoril o elektrarni? če si čistilec WC jev, to nobenega ne zanima, foh kot foh..
Zakaj ti skoz govoriš o stvareh iz svojega poklica? a si mene kdaj videl, da bi skoz govoril o elektrarni? če si čistilec WC jev, to nobenega ne zanima, foh kot foh..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.