Idiotizmi 4. Janševe vlade

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.309
737
113
tu in tam
1788009480181.png

B81

22. jul 2007
40.518
13.087
113
Ok. Je Asta pojasnila zakaj ni glasovala? Jo je sploh kdo vprašal?

Portal ob tem posebej izpostavlja tudi ravnanje sokoordinatorice Levice Aste Vrečko. Vrečko naj bi tik pred glasovanjem zapustila sejno sobo in se kasneje vrnila. Sama se tako glasovanju ni pridružila. Po glasovanju je sicer javno kritizirala odločitev vlade in dejala, da je stališče Levice jasno: da se v Gazi dogaja genocid in da bi se Slovenija morala pridružiti tožbi proti Izraelu. Za pridružitev tožbi je od ministrov Levice glasoval Luka Mesec, Simona Maljevca pa po navedbah portala na seji ni bilo.

kdo je čudn?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.331
19.104
113
Žalostno je to, da jo lahko držijo za jajca saj če delaš in živiš po reglcih, je to neizvedljivo...oziroma (veliko) težje izvedljive.

Fixed :cheer:

P.S. Enostavno sem moral popravit saj pač ne more in ne sme biti žalostno to, da te (načeloma!) nihče ne more držat za jajca (oz. težje) v kolikot delaš in živih po reglcih.
P.P.S. Seveda imamo vsi neke svoje grehe [nobody's perfect] ampak, ko si pa enkrat na določenem političnem / funkcionarskem položaju, je pa pač treba malo pazit kaj počneš.

• Ljubezen
Reactions: uncle_sam

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.742
2.410
113
42
Hehe, seveda, hvala za popravek.

Še dodaten popravek, dopolnitev; vse to ne velja, če si predsednik Amerike. Tam lahko trejdaš na notranje informacije, ki jih boš objavil šele jutri, pa plačati ti morajo, da te lahko berejo na tvojem socialnem omrežju.
In če umre tvoj frend, ki ti je ta mlade dostavljal na "samotni otok" gre tudi tako, da z osebno pomočnico zvizneš na drugo letalo, vse ostale pa pustiš na AF1 da se lahko sladkaš sam vso pot do doma :p

• Haha
Reactions: Matey

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.482
3.195
113
Fixed :cheer:

P.S. Enostavno sem moral popravit saj pač ne more in ne sme biti žalostno to, da te (načeloma!) nihče ne more držat za jajca (oz. težje) v kolikot delaš in živih po reglcih.
P.P.S. Seveda imamo vsi neke svoje grehe [nobody's perfect] ampak, ko si pa enkrat na določenem političnem / funkcionarskem položaju, je pa pač treba malo pazit kaj počneš.

Pri poštenih, ki jih ne morejo podkupiti, padejo drugačne podobno učinkovite metode. Od groženj svojcem naprej. Lahko si tudi kaj izmislijo in plasirajo v javnost kot dejstvo.

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam