Prosti trg medijev, kjer pamet zajeda profit.pa problematizira se niti 50k €, pod mizo pa miljoni, vsak dan, dan na dan.
Prosti trg medijev, kjer pamet zajeda profit.pa problematizira se niti 50k €, pod mizo pa miljoni, vsak dan, dan na dan.
Si ti res tok usekan da misliš da je to problem? Al ti tvojim bereš ustavo pri šestih letih? Al pa je važno da učitelj zna zdeklamirat ustavo? Bo šlo, al gremo v nov krog gluposti?pa problematizira se niti 50k €, pod mizo pa miljoni, vsak dan, dan na dan.
Ma ni, tip se samo rad spreneveda.Kaj pa če je vse res?
Končno neki pametnega?Evo ga, da ne rečem kaj mislim...
Zate k se rajcaš na pobite otroke, ti veliki človekoglup.Končno neki pametnega?
Mene je sram.Evo ga, da ne rečem kaj mislim...
![]()
Slovenija naj bi blokirala skupno izjavo EU-ja o nezakonitih izraelskih naselbinah na Zahodnem bregu
Slovenija naj bi pretekli teden blokirala sprejetje izjave EU-ja, v kateri bi ta obsodila načrte Izraela za gradnjo domov za izraelske naseljence na strateško pomembnem delu okupiranega Zahodnega brega, je poročal portal EUobserver.www.rtvslo.si
Navsezadnje je sedaj čas ko se moramo vprašati kaj mi lahko naredimo za državo, ne kaj država lahko naredi za nas. No vsaj tako na plakatih piše.
Janez Janša, veliki prijatelj Benjamina Natanjahuja, iskanega s strani Mednarodnega sodišča za vojne zločine, v vsem svojem sijaju.Evo ga, da ne rečem kaj mislim...
![]()
Slovenija naj bi blokirala skupno izjavo EU-ja o nezakonitih izraelskih naselbinah na Zahodnem bregu
Slovenija naj bi pretekli teden blokirala sprejetje izjave EU-ja, v kateri bi ta obsodila načrte Izraela za gradnjo domov za izraelske naseljence na strateško pomembnem delu okupiranega Zahodnega brega, je poročal portal EUobserver.www.rtvslo.si
Po njegovih besedah kmetje zaradi cene kmečke nafte doslej nikoli niso protestirali pred parlamentom. Med razlogi za proteste je izpostavil Mercosur in strateški načrt, kmetje pa so šli tudi v Bruselj. Na vprašanje znižanja trošarin so po njegovih besedah opozarjali že marca, še v času prejšnje ministrice Mateje Čalušić, vendar takrat niso bili uspešni.
Zaradi mene tudi če je nafta in kurilc po 2 eur, če bojo odkupne cene sledile. Če ne bojo, bomo pa pač uvozno odvisna država, ker pridelava hrane na teh tleh ne bo več smiselna, jbg.
Še večji cirkus kot zaradi nafte bo sledil zaradi cen gnojil. In potem bo tisto govno, ki gre nekaterim tako izjemno v nos, imelo kar nekaj vrednosti, saj bo razlika med tem, da ne pridelaš nič in tem, da pridelaš vsaj nekaj, ker si gnojenja z umetnimi gnojili ne boš mogel privoščiti. Kam bojo zaradi tega poletele cene hrane na polici (tudi tisti poceni uvoženi) pa prepuščam vaši domišliji.
A nisi ti zagovornik prostega trga?Po njegovih besedah kmetje zaradi cene kmečke nafte doslej nikoli niso protestirali pred parlamentom. Med razlogi za proteste je izpostavil Mercosur in strateški načrt, kmetje pa so šli tudi v Bruselj. Na vprašanje znižanja trošarin so po njegovih besedah opozarjali že marca, še v času prejšnje ministrice Mateje Čalušić, vendar takrat niso bili uspešni.
Zaradi mene tudi če je nafta in kurilc po 2 eur, če bojo odkupne cene sledile. Če ne bojo, bomo pa pač uvozno odvisna država, ker pridelava hrane na teh tleh ne bo več smiselna, jbg.
Še večji cirkus kot zaradi nafte bo sledil zaradi cen gnojil. In potem bo tisto govno, ki gre nekaterim tako izjemno v nos, imelo kar nekaj vrednosti, saj bo razlika med tem, da ne pridelaš nič in tem, da pridelaš vsaj nekaj, ker si gnojenja z umetnimi gnojili ne boš mogel privoščiti. Kam bojo zaradi tega poletele cene hrane na polici (tudi tisti poceni uvoženi) pa prepuščam vaši domišliji.
Meni ni jasno čemu veto?Kakorkoli obrneš, je nezakonita širitev naselbin na Zahodnem bregu NEZAKONITA, kar priznava tudi Izrael sam, samo se na to požvižga, ker s tem preprečuje uresničitev načrta dveh držav. To je bila vedno Netanjahujeva politika, namreč preprečitev načrta dveh držav. Pri tem je šel celo tako daleč, da je raje kot Fatah podprl (ali ga vsaj ni onemogočil) Hamas, ker je bolj v skladu z njegovo politiko.
Dokler bo imel Izrael na čelu tega kriminalca, ne bo bolje.
Rabiš detajlno secirano razlago tega kar sem napisal ali boš sam prebral tolikokrat, da boš razumel? Trenutno sicer nimamo niti P od "prostega trga", kakorkoli ga zagovarjam.A nisi ti zagovornik prostega trga?
Pa misliš da recimo EU proizvajalci pleha nimajo eko bulšit omejitev? Drugace je men to kar piseš jasno, jest osebno bi dal kmetijsko nafto čist brez dajatev in omejil uvoz zivil iz tretjih drzav. Ti bi mel prosti trg, ne jaz.Rabiš detajlno secirano razlago tega kar sem napisal ali boš sam prebral tolikokrat, da boš razumel? Trenutno sicer nimamo niti P od "prostega trga", kakorkoli ga zagovarjam.
ja, naši "novinarji" nimajo dna.