Idiotizmi 4. Janševe vlade

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.519
9.669
113
žila glupača...

Uuu, ko da bi vedel... Zadnjic enkrat sem imela priliko biti v blizini enega, ki mu je pritikal ta izraz, kot da je bil zanj narejen... Pa se nisem mogla spomnit, pa sem gruntala, kaj je ze mistique rekel za tole, pa ze tok dolgo ni uporabil. Me je morilo, da sem skoraj na ZS te vprašala... Vena glupača... Ne bom vec pozabila...

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.203
705
113
tu in tam
1787250468136.png

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.038
9.162
113
Referendum je debilnost? kakor za koga..
Ne referendum ni debilnost, vsebina tega referemduma pa je več kot debilnost.
Človeku, ki je dobil 5% boš nastavil referendum o odstopu? Kaj misliš kaj bo glasovalo 95% ljudi?
Lahko pa se gremo take igre v neskončnost. Recimo referendumsko vprašanje: ali ste za to da Aste in Luko nikoli več ne vidimo v parlamentu? Kaj misliš kak bo izid napram Stevotu?

• Všeč mi je
Reactions: Holobist

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.519
9.669
113
Posvetovalni refererendum je debilnost! In zdaj mi na FB pop-upa še eden. Pa mater, zato so tam, da se odločijo neki... Pol ga pa še upoštevati ni treba, a cola se ga, kot da nas denar žuli. Jok in stok, da manko tle, manko tam, 100 milijonov minusa tle, pa tam, vsakemu se v tošl gleda za vsak evro pa se mu očita, a posvetovalni referendum - može... Dva, tri, za foro, zakaj pa ne...?!

mistique

Guru
16. jun 2009
17.087
4.051
113
Informacijski pooblaščenec začel postopek zoper upravljavca spletne strani s peticijo - RTV SLO https://share.google/oS09tAnKkmuZIb8Eu

Ona druga stran tole uposteva in še laufa... Faking klofuta, ko Stevo in Repič izpadeta boljša...
Prijava je bila. Za eno vem, verjetno pa jih je bilo več. Aja, pa rabili so kar nekaj časa. Najprej so poslali poziv, da odpravijo "napake"...

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.519
9.669
113
To, kar ti ocitajo ima stevostay zrihtano... Samo tok moras biti skoncentriran, da do konca dol poskrolas in ne pades ven ze po 2 stavkih. Ni bilo nor nobene potrebe iskar, kdo je lastnik domene, dol vse piše.

mistique

Guru
16. jun 2009
17.087
4.051
113
Nisem 100%, ker sem si stran prvič ogledal šele včeraj, ampak mislim, da so dodali (po pozivu).
Drugače so te peticije že dolgo časa orodje za zbiranje mail naslovov in nič drugega...folk podpisuje, da se počuti bolje, kot da je že nekaj naredil...to je ves mehanizem za online peticijo in baze mail naslovov so se nekoč zelo dobro prodajale.
Je pa zdaj že zelo jasen modus operandi dvigovanja prahu z bedarijami, da se folk samovžge...mediji si manejo roke, ablast pa v miru vlada.

Če pa kdo ne ve na kateri peticiji (same difference) naj pusti svoje podatke, si lahko prebere mnenje pravne službe DZ o Stevotovem predlogu za spremembe zakona o RTV, ki je v neskladju z...PA KAŽE: 2. členom slovenske ustave, ki je zelo kratek.
Bom prilepil za vse bogoljube in domobrane domoljube: Slovenija je pravna in socialna država. :valjamse:

Očitno je čas, da avtoritarni populisti ugasnejo sanje o drugi Švici.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.519
9.669
113
Dele sla nazaj gledat... Prvic sem videla v sredo, ko je Budi objavil v tej temi... In ko sem poskrolala do dol, je ze bilo... Torej kdo, da se ne zbira bla bla....in moja prva misel takrat je bila, fak kriminalci boljs znajo igrati po pravilih, kot nekdo, ki apelira na moralo in jih izigrava. Ironija mi ni ušla... Pa upanje, da smo že blizu dna, je še malo umrlo. Nismo se dovolj lačni, da bi kruhu dali prednost pred igrami...

• Všeč mi je
Reactions: Matey

tomi

Guru
1. sep 2007
20.053
11.526
113
MB
repič ima upravitelja podatkov gor od štarta, domeno je registriral s svojim mailom.

levo levi pa pač se skrivajo za protonmaili pa neznajo napisat kdo upravlja podatke ker bi to pomenlo da se ne morejo skrivat.

pač ... njihov način.

edit: kar je v celi situaciji nabolj bizarno pa je da se je celoten medijski kolhoz ujel na limanice, pa širil stran ki krši zakone.
a ni to kakega urednika, ki bi bil pismen?

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: Holobist in aljoman

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.203
705
113
tu in tam
repič ima upravitelja podatkov gor od štarta, domeno je registriral s svojim mailom.

levo levi pa pač se skrivajo za protonmaili pa neznajo napisat kdo upravlja podatke ker bi to pomenlo da se ne morejo skrivat.

pač ... njihov način.

edit: kar je v celi situaciji nabolj bizarno pa je da se je celoten medijski kolhoz ujel na limanice, pa širil stran ki krši zakone.
A kvazi desni Repiča štejete za "svojega"? lepo to..

mistique

Guru
16. jun 2009
17.087
4.051
113

pač ... njihov način.

Pa saj je vseeno kaj piše tam, tudi če je vse po GDPR, še zmer je to blamaža za vse ki veselo izpolnjujejo...obe peticiji sta nastali desno od nečesa...lahko desno od leve, desno od Brejca, desno od desanke...kot farsa, dimna bombica, kot ta téma :fredi:

tomi

Guru
1. sep 2007
20.053
11.526
113
MB
Pa saj je vseeno kaj piše tam, tudi če je vse po GDPR, še zmer je to blamaža za vse ki veselo izpolnjujejo...obe peticiji sta nastali desno od nečesa...lahko desno od leve, desno od Brejca, desno od desanke...kot farsa, dimna bombica, kot ta téma :fredi:
dobro to mene ne moti, naj zbira kaj hoče.

je pa fora da iz dneva v dan bolj razumem odkod tolko zlorab osebnih podatkov, kartic itd.

folk enostavno ne razmišlja pa vpisuje podatke, ker misli da bo virtue signaling rešil svet.

sej zato sem pa napisal, da je pisanje lažnih podatkov brezvezno, dosti bolj zabavno je če bi recimo kdo poscrapal maile zaposlenih na hamas tv pa jih vpisal v te forme, da ko bo prišlo do kraje podatkov, da ima napadalec pol vsaj neke koristne podatke ne pa miki mišk.

hipotetično seveda, totalno se ni zgodilo. :evil:

mistique

Guru
16. jun 2009
17.087
4.051
113
No, in zrcalna slika tega je v parlamentu. To smo mi. Žsui Stevo! :valjamse:

Verjetno obstaja razlog, da je cyber kriminal je 5x bolj donosen kot farmacija, gaming, pr0n, hollywood, bollywood,...