Idiotizmi 4. Janševe vlade

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
328
81
28
Mene resevat? Pred cem? Meni ni hudega, vsako leto bolje. Ko/če mi ne bi šlo, bi še tanjše piskala, ce bi mislila, da me bo Zoki resil.

Se gre politiko malo dlje od 1 leta. Svet se vrti ze od prej, preden tebi kaj na radar pride.

Nisem mislil tebe osebno, se ne vikava, ali pač? Sem mislil, da je to očitno.

Jasno mi je, da se greste to o njegovi kriminalni naravi od prej. Zato pa sprašujem. Ker brat leta vašega lokalnega mišmaša res ne grem....
Upam, da se razumemo, da iskreno sprašujem, ne provociram (vsaj namen ni tak).

tomi

Guru
1. sep 2007
20.048
11.521
113
MB
stevo je lopov in oportunist. Vzeli so ga kot šibko točko te koalicije, pa so se ušteli. Je mali, a rezilienten in takele fore ne palijo. Mislim, a je kdo dobil občutek, da teli "pritiski" ful palijo pri njem? Dolgčas mu je...
Kar je najbolj bizarno je da v povprecju je isti kot vsi ostali politiki, je pa res da je zdaj malo drugace ker ni nas :D
ce bi blo kontra bi ga glodal tomasic, zdaj ga pac vsi rezimski mediji.

• Haha
Reactions: aljoman

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.036
9.159
113
Recimo, skakal je po Ljubljanski obvoznici. Ampak ker je omogočil Jansevo vlado je zdej cel car za ene.
Ja to vem, njegova preteklost ni ravno s čem bi se hvalil. Imel sem v mislih to kar počne sedaj. Imam občutek, da se precej kontrolira za razliko od UKZ ko je z oblastjo povsem izgubila kompas. Nimam pa sam nobene simpatije do njega, da nebo pomote. Še vedno pa stojim za tem kar sem napisal v prejšnjih postih.

• Haha
Reactions: Gatto

mistique

Guru
16. jun 2009
17.080
4.046
113
Dej pomagi ločit preteklost od sedanjosti tudi Janezu Janši s kap'co (đe si bio kad sam bio niko) 1991 in vsem, ki se še danes radi vrnejo v temo o Golobu :valjamse:

A so danes slučajno planeti kaj zamaknjeni?

• Haha
Reactions: tomi in Gatto

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.195
701
113
tu in tam
Ta lopovček je reden gost na režimskih TV, kakor je videti..
1787243291999.png

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.195
701
113
tu in tam
Ravno to bi želel. Ker sem zadnjič dobil usmeritev na vaš lokalni cajtung (ki ga ne grem brat niti pod razno) in podobno tudi na gugla.

Zato pa sprašujem vas, ki veste kakšen kriminalec je da to pač stresete iz rokava. Saj ni težko, če je tako očitno?

Jaz se za politiko do letošnje pomladi nisem zanimal in ne spremljam nobenega posebej. Sem pa letos postal pozoren, ker takih hajk se pa ne spomnim ...
Nočeš brati lokalnih cajtengov, kjer bi se lahko kaj podučil, nisi se zanimal za politiko, zdaj bi pa kaj? na brzino vse, kar ti paše, ostalo pa preslišal? brezveze si se zbudil, bolje bo, da hiberniraš dalje.. :rolleyes:

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

B81

22. jul 2007
40.450
13.040
113
Stevo naj samo objavi, da razmišlja o odstopu in da bi predlagal Mahniča za predsednika DZ... v sekundi bo imel mir.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.014
11.445
113
Drži kar pišeš, bolje Stevo nego Mahnič. A pol ti je jasn v čem je težava? Še mal pa bo Pici kandidiru.

jezek

Guru
24. jul 2008
6.312
2.930
113
Slo levičarji so vedno sovražili Srbe. Močnejših so se pa bali...ko pićkice neke. Npr. tadrugega Zokija, raznih aktualnih srb biznismenov, drogerašev..... Tako je bilo vse od vojne (2. Sv) dalje...in je še danes

• Haha
Reactions: Gatto in aljoman