Idiotizmi 4. Janševe vlade

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.015
11.445
113
Stari, ti bi se razpištolil, če bi Stevota nastavil Golob, za notranjega ministra pa nastavil Zdolška.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.513
9.663
113
stevo je lopov in oportunist. Vzeli so ga kot šibko točko te koalicije, pa so se ušteli. Je mali, a rezilienten in takele fore ne palijo. Mislim, a je kdo dobil občutek, da teli "pritiski" ful palijo pri njem? Dolgčas mu je...

• Všeč mi je
Reactions: 8888

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.015
11.445
113
Recimo, skakal je po Ljubljanski obvoznici. Ampak ker je omogočil Jansevo vlado je zdej cel car za ene.

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
328
81
28
stevo je lopov in oportunist. Vzeli so ga kot šibko točko te koalicije, pa so se ušteli. Je mali, a rezilienten in takele fore ne palijo. Mislim, a je kdo dobil občutek, da teli "pritiski" ful palijo pri njem? Dolgčas mu je...

Zakaj je lopov? Lahko prosim v alinejah, ker ne grem brat vašega lokalnega cajtunga, res ne. In ali lahko na koncu povzetek tega kar je naredil narobe od kar je v politiki (to je kaj, eno leto?).
Sem že spraševal, pa nisem dobil odgovora. To da je nekomu antipatičen, pa to da je pred ne vem koliko leti naredil neumnost me ne zanima. So v zdajšnji politiki precej večji kriminalci, pa je levi sceni to čisto sprejemljivo (no, desni tudi). Ampak to je v redu, da le ni v politiki novih "populistov" (prosto po mističnem).

Pod črto ima daco prav; vsa ta hajka je z namenom, da se ruši vlado. Če resnica izpade (levica bi morala Mijiču postaviti spomenik) imamo drugo leto nove volitve...

Ne zagovarjam ne stranke ne majstra, samo na spolni organ mi gredo te hajke, pa zaenkrat niso naredili nič narobe. Le svoje delo opravljajo in to od samega začetka, kar za večino "pravih" na obeh straneh ne bi mogel reči.
Isto mi gre nekam hajka od predsedničine prometne. Pa bi rad videl da ne bi bila na tem položaju ta oseba. Ampak to kar se dogaja od nesreče naprej pa presega vse meje dobrega okusa. Zdaj je treba sosedovemu Lojzu na kavč prinesti vse dokaze, meritve in izjave ter slike (ne pozabit) o sami nesreči, pa o njenih prijateljicah pa okoliščinah pa... Ma ne me jebat no.

Včasih se vprašam ali vas je sploh vredno reševat. Jaz bi vas že zdavnaj poslal v tri pisane ***** Pravzaprav se vas sploh ne bi lotil reševat, ker mi je jasno, da ste izgubljeni primeri. Edina težava je, da sem v tem vašem dreku tudi jaz in ljudje, ki pa jih je vredno reševat ....

• Haha
Reactions: mistique

aljoman

Majstr
16. dec 2013
4.038
-1.593
63
Mudel, to isto si spraševal že kak mesec in nekaj nazaj, isto. Dobil si odgovore, ampak zdaj hočeš še enkrat, v alinejah. Res, zakaj bi tratil svoj čas zate, ker se ti ne da uporabit iskalnik?

• Haha
Reactions: Feniks

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
328
81
28
Nekje tukaj gor. Poišči Safete.

Itak. Ti si vedno na pravi strani.

Drugače pa ja, se spomnim, da si imel veliko za povedat takrat proti protestom, ki so v končni fazi koristili rudi tebi. Ker so pač povedali, da se vsi pa ne strinjamo z neumnostmi okrog omejitev (ki nimajo nobenega smisla in pomena), cepljenja proti nečemu kar nima smisla pa še kaj. Ampak to kar pozabljate vsi skupaj pa je, da so bili protesti za izbiro. Kdor se želi cepit pa naj se...

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.513
9.663
113
Mene resevat? Pred cem? Meni ni hudega, vsako leto bolje. Ko/če mi ne bi šlo, bi še tanjše piskala, ce bi mislila, da me bo Zoki resil.

Se gre politiko malo dlje od 1 leta. Svet se vrti ze od prej, preden tebi kaj na radar pride.

• Všeč mi je
Reactions: kalbo

Feniks

Fizikalc
16. dec 2021
328
81
28
Mudel, to isto si spraševal že kak mesec in nekaj nazaj, isto. Dobil si odgovore, ampak zdaj hočeš še enkrat, v alinejah. Res, zakaj bi tratil svoj čas zate, ker se ti ne da uporabit iskalnik?
Ravno to bi želel. Ker sem zadnjič dobil usmeritev na vaš lokalni cajtung (ki ga ne grem brat niti pod razno) in podobno tudi na gugla.

Zato pa sprašujem vas, ki veste kakšen kriminalec je da to pač stresete iz rokava. Saj ni težko, če je tako očitno?

Jaz se za politiko do letošnje pomladi nisem zanimal in ne spremljam nobenega posebej. Sem pa letos postal pozoren, ker takih hajk se pa ne spomnim ...

• Haha
Reactions: aljoman in Gatto