Idiotizmi 4. Janševe vlade

disc

Guru
4. feb 2011
2.657
750
113
Jaz pa nebi imel nič proti, če bi lahko še kaj drugega gledal, kot pilatuse na našemu nebu. Pa s tem ne mislim dronov al pa raket.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.203
705
113
tu in tam
1787167921937.png
Razlika je očitna.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.203
705
113
tu in tam
Predvsem med bankovci. Srecni robert se kar gradi 100 his na mesec za poplavljence
Nesrecni erik/son, daj rec kletnim IT strokovnjakom( zdaj sicer tekmujejo, kdo bo bolj oblatil shemo peticije, ampak vseeno) za novo skripto za trolanje, ker je ta o poplavljencih ze zelo neaktualna in zastarela, noben ne trza vec.
Govori pa se, da lahko poplavljenci dobijo poleg odskodnin, za katere so se takrat odlocili tudi se novo hiso, samo vclaniti se morajo v ustrezno sekto.. a je to res?

• Objave ne odobravam
Reactions: Holobist

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.418
11.301
113
Nesrecni erik/son, daj rec kletnim IT strokovnjakom( zdaj sicer tekmujejo, kdo bo bolj oblatil shemo peticije, ampak vseeno) za novo skripto za trolanje, ker je ta o poplavljencih ze zelo neaktualna in zastarela, noben ne trza vec.
Govori pa se, da lahko poplavljenci dobijo poleg odskodnin, za katere so se takrat odlocili tudi se novo hiso, samo vclaniti se morajo v ustrezno sekto.. a je to res?
Poglej, ti samoklicani razgledanez in bralec nebroja knjig si spregledal da si objavil AI polizdelek kjer bankovcem manjkajo nicle.

Kar se tice poplav - tvoj mesija je na tv razlagal o 100 hisah na mesec, iz tega ni bilo nic. Ne gre za trzanje - gre za opomin.

Moji IT strokovnjaki skrbijo predvsem za dobicek, vecina je v tujini in se s slovensko politiko ne ukvarjajo.

ZA razliko od tebe sem v vseh letih mobisuxa in alterja uspel preziveti z enim samim nickom. Moje ime (ki ga tako veselo omenjas zadnje tedne) pozna vsak, ki je kadarkoli prisel na altermeet ali pa mi pisal ZS. Ker si me na altermeetu spoznal tudi ti (pa tudi po ZS-jih sva se pogovarjala) ga poznas tudi ti in to ni nic posebnega.

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.203
705
113
tu in tam
V tem izbruhu si veliko napisal in malo povedal, razen nekaj nepomebnih malenkosti, ki nimajo nobene veze s konjskimi dirkami..v bistvu je post identicen tistemu, kot ga je prispeval holobist..
PS- veseli me, da Musk dela zate, pa se kdo... :aplauz:

• Objave ne odobravam
Reactions: Holobist