Idiotizmi 4. Janševe vlade

Holobist

Majstr
8. jul 2023
1.567
-1.342
63
Nisem avtor, (vsaj mislim, da si z napačnim zapisom nicka mislil mene) sem pa 100%, da ti takega sestavka nisi sposoben spraviti skupaj, vsaj glede na tvoje prispevke, ki intelektualno in pismeno ne dosežejo niti nivoja prvega razreda OŠ.
Za rit sem ti že napisal, da nisem pravi naslov, tako, da ni treba več omenjat in prikrito fehtat..imaš enega tam zgoraj, ki ima oglas v podpisu, pa se mu javi.
Gatte na glavo,...pa dva aljota v rit,...

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.107
711
113
tu in tam
1786613241210.png

• Haha
Reactions: sajkek

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.107
711
113
tu in tam
Blaginja, ampak ne se za vse...poskrbel je za svojo familijo, drugi pridemo kasneje na vrsto. :DDanijel bo to sigurno razumel,saj je doticni vendar kmetijski minister..

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.938
11.374
113
Cigler Kralj ne najema avta, ampak plačuje davek na zasebno uporabo službenega vozila. Z lahkoto bi Cigler Kralj rekel, da službenega avta v zasebne namene ne potrebuje. Vidi se pa, da decu marsikaj ni jasno, za 700 EUR se mu dvigne bruto, ne pa da toliko plačuje. Komot bi dec rekel, da službenega avta v zasebne namene ne rabi pa bi si kupil avto kot ostali plebejci, ki imajo več otrok.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe
Cigler Kralj ne najema avta, ampak plačuje davek na zasebno uporabo službenega vozila. Z lahkoto bi Cigler Kralj rekel, da službenega avta v zasebne namene ne potrebuje. Vidi se pa, da decu marsikaj ni jasno, za 700 EUR se mu dvigne bruto, ne pa da toliko plačuje. Komot bi dec rekel, da službenega avta v zasebne namene ne rabi pa bi si kupil avto kot ostali plebejci, ki imajo več otrok.
poglej iz drugega kota, on plačuje 700€ za makino, to je 8,4k€ na letni ravni. Če predvidimo da bo oddelal poln mandat, tj. 4 leta in ves ta čas koristil vozilo je 4x8,4 je 33,6k€ vozilo je bilo kupljeno za 39k €, torej bo strošek nakupa vozila za ministrstvo nekje 6 k€.....

kalbo

Guru
7. okt 2013
21.938
11.374
113
On plačuje boniteto, davek od 700 EUR in ne najemnine, kar niti blizu ni 700 EUR. Drugo leto bo boniteta že manjša, saj pada z vrednostjo avta. S tem da ima vključeno vse, vzdrževanje, nafto... Neki ne bomo na plusu od njega, kaj praviš.
Kot sem že višje rekel, s tem ni nič posebno narobe, marskikak potnik ima tako rešeno. Problem je drugje, v sprenevedanju, podobno kot pri Musarci.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in mistique

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.933
14.582
113
še srečo imamo vsi skupaj, ker da sem jaz minister, bi si izbral nekaj v rangu 150k€.... tako da... sicer bi forumu in mediji zgoreli, ampak hukers.