Idiotizmi 4. Janševe vlade

mistique

Guru
16. jun 2009
17.024
4.004
113
Aja, zdaj se resno odločam, da se vržem v kulturo in pridobim status samozaposlenega v kulturi (baje ne rabim skrbeti za plačilno nedisciplino, prispevke in denar kar dere na račun)...

A je za vlogo boljša prva fotka al ta kjer gledam v fotič? Mislim, skrbi me, da ne bi zgledal kot da mi gre ful dobr v lajfu...

1786531978437.png
1786532060845.png

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

mistique

Guru
16. jun 2009
17.024
4.004
113
Janez pa je na današnji dan mladih le te naslovil z neverjetno rahločutno in resnično globoko pridigo o tem, da se mladi zavedajo pripadnosti domovini...
Ko je*e probleme mladih, kot so stroški izobraževanja, štipendije, stanovanja, prekarnost, odseljevanje v tujino nakljub evidentno ugotovljenemu patriotizmu...

1786534145668.png

irwin

Guru
13. mar 2008
2.201
770
113
  • Všeč mi je
Reactions: mistique

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.344
6.723
113
Janez pa je na današnji dan mladih le te naslovil z neverjetno rahločutno in resnično globoko pridigo o tem, da se mladi zavedajo pripadnosti domovini...
Ko je*e probleme mladih, kot so stroški izobraževanja, štipendije, stanovanja, prekarnost, odseljevanje v tujino nakljub evidentno ugotovljenemu patriotizmu...

Poglej priponko 107758
Kakšno je res stanje s tistimi 30k stanovanji? Nekam je potihnilo vse.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.344
6.723
113
Odličen vir podatkov... Že časovno je povsem na ravni levičarja tvojega kova, kjer čas teče drugače... 2020-2012. Očitno je tudi C/P izmišljotin marsikomu raketna znanost. Kdo je že bil premie od leta 2013 naprej?

• Haha
Reactions: Sonny_Chiba

Poglej priponko 107758
no, ti problemi so obstajal tudi v prejšnjem mandatu, pa se nisi nič razburjal...celo Simči je jokal, kako drago je bilo študirati....

Gatto

Guru
19. jul 2007
20.098
718
113
tu in tam
Čista resnica

NE MARAMO VAS
Nismo vas večinsko izvolili, nimate večine v parlamentu in niste legitimna oblast slovenskega naroda. Vlado ste nasilno sestavili s prevaro in lažmi, z obljubami, ki jih nikoli ne boste uresničili in začeli ste haračiti po državi kot Turki v srednjem veku. Hočete nasilno spreminjati zakone, brez javne razprave, brez dialoga s socialnimi partnerji in ljudem grozite, kot Hitler Judom v prejšnjem stoletju. Želite ukiniti socialno državo, vse sprivatizirati kar smo delovni ljudje ustvarjali vsa povojna leta in predati v privatne roke vaših simpatizerjev, s tem pa pokrasti še naše zadnje skupno, družbeno premoženje. Iz bogatih hočete narediti še bolj bogate, iz revežev pa še večje reveže. Bogati naj bi bili "gospodje", delavci pa njihovi hlapci. Kam ste vi hodili v šolo? V Sloveniji so nas učili, da z dohodkom lahko razpolaga le tisti, ki ga je ustvaril, sedaj pa delavec dobi drobiž, kapitalist pa pospravi dobiček. Kam ste hodili k verouku in k maši? So vas tam tako učili? Tudi jaz sem hodil tja, pa se ne spomnim, da bi kdo rekel naj s prevaro vzamemo kar ni naše. In kam ste hodili na partijske sestanke, vi današnji vrhovni vodje SDS-a? Ali vas je partija tako učila? So vam tam rekli, da lahko kar poberete ljudem kar so desetletja ustvarjali? Ne, tako vas niso učili niti v šoli, ne v cerkvi in ne v partijskih organizacijah, pa vendarle ste postali izmečki družbe. Izdali ste partijo, nauk Cerkve in svoje tovarišice učiteljice, ki so vas v šoli učile poštenega življenja. Izdali ste svojo domovino in narod na čelo katerega ste se s prevaro prerinili in zato vas ne maramo. Vi niste vredni, da bi vodili državo in to smo vam na volitvah jasno povedali. Osvojili ste manj kot tretjino glasov, ostale ste s prevaro in lažmi preprosto priključili tako, kot je to storila Rusija s Krimom. Čemu potem volitve? Tako se v civilizirani družbi 21. stoletja ne bi smelo delati. Lažete in pljuvate po prejšnji vladi, sami pa ne pokažete nič drugega, kot laži in prevare. Upate povedati zakaj je zmanjkovalo goriva na črpalkah tik pred volitvami, medtem, ko je 50 avtocistern stalo z navodilom šoferjem, da jih ne smejo premakniti? Upate objaviti resnico? In, ko niste bili sami sposobni dobiti večine, ste se za pomoč obrnili celo na tujo službo, da bi diskreditirala prejšnjo oblast. Ali veste kako se temu reče? Ali veste, da je v vseh državah sveta in v vsaki vojni bila najhujša kazen za izdajo - smrt? In vi se igrate s temi stvarmi misleč, da ne boste nikoli prišli na zatožno klop? Motite se, nekdo vam bo nekoč povedal kar vam gre in za kar boste morali odgovarjati. Nekdo vam bo nekega dne izstavil račun za vaše početje.