Zakaj sebe ni uvrstila med poklicne domoljube? Bi morala sebe skromno omenit z "mi" dodatkom v besedilu.
Zakaj sebe ni uvrstila med poklicne domoljube? Bi morala sebe skromno omenit z "mi" dodatkom v besedilu.
Sam v tolažbo, da nisi edini, ki te je dotični prepričal, za eno čredico se vas najde..Nisem vseved, sem se pa pustil ravno Sabolu prepričat in sem po njegovem predavanju spremenil mnenje, ki je bilo podobno kot od forumaša malo višje. Če pa ti deliš sranje in blatiš ljudi, ki želijo naredit nekaj dobrega samo zato, ker jih je zaposlila opcija, ki ti ni pri srcu, nisi nič boljši od naših tdaddesnih tu gor.
Kaj ma veze Sukićka in predsednica s Sabolom in HNMP, ta razlaga me res zanima.
Poklic domoljubi je rezerviran za kvazi desničarje..no, domoljupci so, tako napiše vsak drugi.Zakaj sebe ni uvrstila med poklicne domoljube? Bi morala sebe skromno omenit z "mi" dodatkom v besedilu.
ja kako si se uspel zadržat, da nisi citiral Dežulovića...
Namesto "janšistov" bi komot pisalo "dve vrste ljudi v Sloveniji"!
Tukaj se vidi da ne ločiš med GRS in HNMP.Daj no, kaj pa pri obstoječem sistemu ne deluje? A je kdo, ki bi moral biti rešen s helikopterjem izvisel in ni bil rešen? Vojska in policija morata v vsakem primeru naleteti ure, kaj je narobe s tem, da jih naletijo na take vrste vožnjah. To, da so vrhunsko usposobljeni za najtežja reševanja v gorah nam priznava cela evropa.
Ce pol bi lahko slo dobro, pa bi ljudje vidli da se da prezivet tudi ce te drzava ne drzi za rokico od zibelke do groba.Mene vedno fascinira kako vsaka opcija ( leva in desna) misli, da je boga za jajce potegnila in, da vse kar naredijo je sveto in edino prav. Ko bi se enkrat dejansko vsaj za nekaj ključnih stvari vkup vsedli in dogovorili. To bi bil res čudež.
Težiš zaradi % ljudi. Eni so in bodo pijavke.Ce pol bi lahko slo dobro, pa bi ljudje vidli da se da prezivet tudi ce te drzava ne drzi za rokico od zibelke do groba.
To pa ne pride v postev.
Evo pijavke, sami strokovnjaki..Težiš zaradi % ljudi. Eni so in bodo pijavke.
https://vecer.com/slovenija/nove-sl...di-lastnik-propadle-verige-burgerjev-10423218
Ta Premk, ki ga hočeš malo dajati v nič, veliko ve o morilcih očeta od pilota, ki sedaj rešuje tudi na Hrvaškem.Med tem na Hrvaškem, kjer ne smeš brez polnega tošla na plažo, če ne te pustijo ležat in umret, prosto po Premku....
![]()
Mojstrsko reševanje: helikopter lebdel nad skalami, ven skočili reševalci | 24ur.com
Da so piloti reševalnih helikopterjev mojstri v svoji obrti, so dokazali že v številnih reševanjih. A ljudje so vedno znova presenečeni nad njihovim letenjem. Tokrat je navdušil pilot hrvaškega helikopterja, ki je na pomoč priskočil ženski, ki se je zgrudila v naselju Zavala na Hvaru. Ko so na...www.24ur.com
Nimaš pojma..drži se raje žara in piva.Kaj ima eno z drugim? In če Premk nekaj ve o Merlaku starejšem, še ne pomeni, da kaj ve o HNMP in da tisto kar si ti prilepil in Premk natofkal ni totalna našistična blesarija.
Ali z drugimi besedami, ne znas najt povezave in si se zatekel v metode najjačih tdadesnih tu gor. Hudi ste našisti, k popr.Nimaš pojma..drži se raje žara in piva.
ravno zato, ker povezave so, brcaš v meglo.Ali z drugimi besedami, ne znas najt povezave in si se zatekel v metode najjačih tdadesnih tu gor. Hudi ste našisti, k popr.
Megla ti je ta hip v glavi. Bo jutr bol ko se strezneš.ravno zato, ker povezave so, brcaš v meglo.