En stric, ki piše knjige-ne se vznemirjat, kar zlezi nazaj pod kamen in dremaj naprej..Matej Surc who??

En stric, ki piše knjige-ne se vznemirjat, kar zlezi nazaj pod kamen in dremaj naprej..Matej Surc who??

Da vas je je.beno vec?Drugače sem pa danes na neki prireditvi govoril z Matejem Šurcem...lahko enkrat ugibaš, o čem..
TF vrhunski kader?
Sploh ne..Da vas je je.beno vec?
Al da metode ne delujejo vec?
Ne po sebi sodit. Iz postelje sem ti pisal.Sploh ne..
Drgač pa post brez dodane vrednosti, v nočni bi lahko kaj drugega počel..
Toliko slabše.Ne po sebi sodit. Iz postelje sem ti pisal.
Bi vec odnesel od Slavoja. Bolj zdravo okolje. Je vec knjig prodal.Predvsem prevedenih.In to mladim.En stric, ki piše knjige-ne se vznemirjat, kar zlezi nazaj pod kamen in dremaj naprej..![]()
Nima veze, kje začneš, važno, da začneš brati-nekoč boš pa mogoče prišel do kvalitetnih avtorjev..mimogrede, kvaliteta se nekako ne meri s številom prodanih izvodov, pa tudi to ne velja za vse.Bi vec odnesel od Slavoja. Bolj zdravo okolje. Je vec knjig prodal.Predvsem prevedenih.In to mladim.
Mogoče pa ni kadilec....Toliko slabše.
Saj vem, da ne boš razumel.
Za kaksno mestno knjiznico knjig odanih pred kratkim v dobre namene ni vrag da ni bilo kaj kvalitetnega.Nima veze, kje začneš, važno, da začneš brati-nekoč boš pa mogoče prišel do kvalitetnih avtorjev..mimogrede, kvaliteta se nekako ne meri s številom prodanih izvodov, pa tudi to ne velja za vse.
A jih ne bi bilo bolje prebrati?Za kaksno mestno knjiznico knjig odanih pred kratkim v dobre namene ni vrag da ni bilo kaj kvalitetnega.