Idiotizmi 4. Janševe vlade

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.284
9.486
113
No, zaenkrat res še nič ni... Razen besed. Ali je jamr, ali v postopku, vsak prdec gre na US... Edino Kokotka se je vec kot uspesno asimilirala v slovensko politicno sceno. Drugo pa po starem in brez presenečenj...

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.039
4.329
113
Ljubljana
hmpg.net
"Vlada je sprejela izhodišča za pripravo predloga rebalansa državnega proračuna za leto 2026, s katerim se bodo zvišali proračunski odhodki. Novembra lani je namreč državni zbor za leto 2026 potrdil proračunsko porabo v višini 17,7 milijarde evrov.

Novi razrez, ki prvič presega 18 milijard evrov, vključuje predvsem višje obrambne izdatke. "Povečanje obrambnih izdatkov je namenjeno uresničevanju cilja, da Slovenija doseže obrambne izdatke v višini dveh odstotkov BDP-ja, v skladu s sprejetimi zavezami države," so zapisali na spletni strani vlade."

Ne verjemite meni, ne AIju, verjemite vladi, preverite njihovo spletno stran.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.224
18.969
113
Osebno bom kljub vsemu tebi verjetno verjel prej kot vladi (katerikoli) ampak OK :D

• Ljubezen

mistique

Guru
16. jun 2009
16.949
3.945
113
Hvala za konkretno argumentiran post s katerimi si demantiral navedbe AI ter pokazal kakšno je resnično stanje. Zdaj vem kaj je dejansko na stvari. :nazdravje:
Mater, ko v starih dobrih časih udbe...agent ti piše, kar ti hočeš slišati :evil: Dej prompt Gattotu pošlji naj on vpraša svojga agenta...
Faking nostalgija buta na püne. :valjamse: Kar Pepca se mi prikazuje...

• Haha

hgard

Guru
22. jul 2007
4.301
916
113
"Vlada je sprejela izhodišča za pripravo predloga rebalansa državnega proračuna za leto 2026, s katerim se bodo zvišali proračunski odhodki. Novembra lani je namreč državni zbor za leto 2026 potrdil proračunsko porabo v višini 17,7 milijarde evrov.

Novi razrez, ki prvič presega 18 milijard evrov, vključuje predvsem višje obrambne izdatke. "Povečanje obrambnih izdatkov je namenjeno uresničevanju cilja, da Slovenija doseže obrambne izdatke v višini dveh odstotkov BDP-ja, v skladu s sprejetimi zavezami države," so zapisali na spletni strani vlade."

Ministrstvo za kulturo bo dobilo 13, 6 milijonov več.

Jenul, Zlatko in drugi kulturniki, Janša bo poskrbel, da ne boste lačni. Zelo grdo bi bilo če bi ga še naprej kritizirali...

• Haha

B81

22. jul 2007
40.377
12.914
113

ja saj obrambne izdatke je golob podpisal, kdo je zdaj kriv

• Haha

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.224
18.969
113
Morda bi bil situaciji bolj primeren pregovor "lastna hvala cena mala" ali pa "lastna hvala se pod kizo valja". Drugače bilo v preteklih letih lepo opazno, da je samohvala nekaj kar je Svobodi in svobodnjakom zelo blizu. Sicer pa v tem primeru lahko to izvira tudi iz kakšnega motivacijskega seminarja z UKC LJ, kdo bi vedel... :fredi:

• Haha
Reactions: mosseero