visek_izobrazbe
Guru
tkole dajmo karte na mizo...ja skoraj zastonj so se pokupila, pa v večini primerov je bilo potrebno še nekajkrat toliko not vložiti. Konkretno moja mami ga je kupila, ker je notri stanovala, ker so ga dodelili njenemu očetu leta, leta nazaj ko je delal za Primorje. Pred nakupom: n ajemnina največja, ker da je luksuz, veliko itd...faking flat, lociran nekaj 100 m stran od središča, v katerega se NI NIČ VLAGALO....okna so razpadala, skoz je pihalo, ko je bil dež je not prišla voda, streha podobno, vsako let majstr na strehi pa korce rihtal. Ogrevanje, šparget na drva v kuhinji, topla voda v kopalnici prav tako na drva, sobe neogrete, mrbit kak kalorifr če je bog dal, elektirčna napeljava obup, kanalizacija pa svinčene cevi, fasada, pa okenske police, kt bi gledal flete po UA, ko jih rakete scepijo....to se je dajalo v najem denar od najemnin ni še za renovacije ampak za neki tretjega. Šele z nakupom so lahko te zadeve sanirali....Tako kot vaša Jazbinškova stanovanja, ki smo jih gradili iz samoprispevkov in ste jih skoraj zastonj kupili.
Zdaj pa dalje nabijat kolk poceni so se prodajala. ja eni so se znašli in so to izkoristili, nakupili in oddajali dalje, večina pa je z nakupom lahko te 4 stene spravila v bivalno primerne pogoje
Pa ko imaš da JJ udriha po novinarjih, da je Orban No.2 itd, dej mal premisi predno limaš kaj gor...večer smo reševali vsi a ne? RTV tudi pa ma res dobrega programa za nekaj ur tedensk ostalo je ološ, val 202...raje vidim da mi jajca odrežejo kt da bi tiso poslušal..pa si bil faking tiho ko so fehtali za pare. Pa v sosednji temi ti je apolo napisal kako je bilo z Zgago, novinarstvo min službo....
glej vsake neumnosti ti res ni treba gor limat, vsaj premisli predno jo flikneš gor
PS nism volu janeza da te potolažm/razočaram

Nobeden mi nič ne podari. Govoriš na pamet. Zaključi prosim s to temo. Gremo o Janši kako povedat.