Idiotizmi 4. Janševe vlade

B81

22. jul 2007
40.339
12.901
113
Pa sem lepo rekel "kakšen je bil razlog za zavrnitev, in zakaj SDS ni dopolnila predloga".

UKZ je, po posvetu z Zakonodajno-pravno službo ki je pripravila obsežno mnenje (na dvanajstih straneh) in v katerem je ugotovila številne pravne pomanjkljivosti, zavrnila njeno takojšnjo uvrstitev na sejo in zahtevala popravek. ZPS je opozorila, da so bile vsebine preširoke, nedoločne in niso izpolnjevale zakonskih ter ustavnih pogojev za odreditev preiskave (vključno s časovnim vidikom in jasnim predmetom preiskave).
Predlagatelje je pozvala, naj ustrezno popravijo in precizirajo svoje zahteve v skladu z opozorili zakonodajno-pravne službe, česar a ti niso storili.

Tule si preberi mnenje https://imss.dz-rs.si/IMiS/ImisAdmi...a81802eccd6cb5ebe08cd3f6bb9afa56264ef6e8e6b92

Učila se je pri Cukiatiju, ki je to počel z velikim veseljem.
Seveda je ZPS odločila, da je za mir v državi bolje, da ne gre naprej... grupa ljudi, zaposlenih v javni upravi, ki jo veliko večino časa vodijo tisti, ki poskušajo blokirat, bo odločila podobno.... kake otročje fore so to

ferdo

Guru
3. sep 2007
12.021
4.317
113
Ljubljana
hmpg.net
Seveda je ZPS odločila, da je za mir v državi bolje, da ne gre naprej... grupa ljudi, zaposlenih v javni upravi, ki jo veliko večino časa vodijo tisti, ki poskušajo blokirat, bo odločila podobno.... kake otročje fore so to
Čakaj tvoje besede "ker je UKZ porihtala da lahko obtoženi zahteva presojo US, česar nima nobena država v uniji, in to je dodala konec 2024, ker se niso mogli več izogibat.. ki maš vatle ti?" ZPS pa je napisala (NE odločila!) da je predlog nepopoln, UKZ je predlagatelju naložila da ga dopolni, česar ni storil in sedaj je kriva " grupa ljudi, zaposlenih v javni upravi,"?

Pa še enkrat, učila se je pri Cukjatiju, ki je bil predsednik DZ in ki je počel točno to, predloge za parlamentarno preiskavo je dal v pregled isti ZPS, ki je običajno ugotovila, da so nepopolne.

Ne opredeljujem se do nobene vloge, vendar običajno se res nasrane skupaj iz vseh vetrov. Tale o kateri se prepucavala, je recimo zahtevala preiskavo naslednjih subjektov : GEN-I, d. o. o., GEN-EL, d. o. o., ELEKTRO LJUBLJANA, d. d. in BORZEN d. o. o., STAR SOLAR, d. o. o., KPMG poslovno svetovanje, d. o. o, KCA, d. o. o., MEDIA PARTNER AGENCIJA, d. o. o. in politično stranko Gibanje SVOBODA. Vsi tele so našteti.

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.190
5.834
113
slovenec-sem-ne-jamram.jpg

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: Kamele0N in MrDaco

Piton

Guru
11. apr 2022
2.134
110
113
no ja, smo pred leti rekl da je šarc največji komik med politiki,
vmes se je pokazal, da je šarc amater

• Všeč mi je
Reactions: B81

zakon

Guru
16. maj 2008
9.876
1.352
113
toti Maribor
Nisem vedel, da desničarji branite pedofileo_O

"Kršenje kodeksa novinarjev ji je očital član ljubljanskega mestnega odbora stranke NSi Peter Kolenc, češ da je omogočila razkritje identitete obtoženega Porente (njegovega imena in priimka, niti inicialk, sicer vse do izreka sodbe na prvi stopnji nismo navajali), vendar so pri novinarskem častnem razsodišču presodili, da je novinarka poročala povsem ustrezno."

• Wow
Reactions: Gatto

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.912
9.019
113
Nisem vedel, da desničarji branite pedofileo_O

"Kršenje kodeksa novinarjev ji je očital član ljubljanskega mestnega odbora stranke NSi Peter Kolenc, češ da je omogočila razkritje identitete obtoženega Porente (njegovega imena in priimka, niti inicialk, sicer vse do izreka sodbe na prvi stopnji nismo navajali), vendar so pri novinarskem častnem razsodišču presodili, da je novinarka poročala povsem ustrezno."

To ne rabiš bit levi niti desni, da take reči strogo obsojaš!

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in B81