ja cene bencina dvigovat, pa z Izraelom izboljšat odnoseKaj toti znajo še kaj drugega, kot jamrat?
![]()
Ostrc: Ministrstvo smo prevzeli z 200 milijoni primanjkljaja, bolnišnicam grozi 100 milijonov izgube
Minister za zdravje Tadej Ostrc je ob koncu primopredaje poslov povedal, da je bila odločitev za podaljšanje primopredaje nujna, saj ob nastopu mandata ministrstvo ni razpolagalo z vsemi informacijami, potrebnimi za realno oceno stanja v zdravstvu.www.rtvslo.si
tista vozila so se kupila kaki 2 leti kasneje in dražjeZa se to nikoli ne zgodi je moja najvčeja zamera vsakokratni vladi, pa naj bo leva ali desna.
Spominimo se Tonina in podpisa tiste pogodbe za neka vozila. Že samo zaradi tega bi ga morali postavit pred zid.
tebi ga je tudi vstavil, pa noces priznati, da si ga fasalZiher ti bo mikrofon nastavil. Takega malo daljšega, da ne bo prasketalo v posnetkih.
Ga Kapitan Gatnik Pitonu potisne v anus in ta krikne, Agrum to ni normal, pa mu Gatnik odgovori, seveda ni, je super!
Še mam nekaj stare zaloge. Tako, da boš ti že parkrat "svršil" na janeza, do takrat, ko bom šel spet tankat.
Sej še veš, kako sem dobu to ime?Ga Kapitan Gatnik Pitonu potisne v anus in ta krikne, Agrum to ni normal, pa mu Gatnik odgovori, seveda ni, je super!
Ja ko ti je Gatnik pištolo za gorivo uturil, ti pa si mislil da ti je pitona.Sej še veš, kako sem dobu to ime?
ne, ni blo tko. Me pa tud tvoja mama tko kličeJa ko ti je Gatnik pištolo za gorivo uturil, ti pa si mislil da ti je pitona.