Idiotizmi 4. Janševe vlade

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
45.847
6.103
113
In nihce ni Mijica volil. Volili so resnico in resnico so volili, ker to ni sds in ni svoboda....
Lol....etak!

Vse ki so volili zanj in jih poznam.....so volili zanj ker je "njihov"......ker je "srbin"

Valda oni ne bodo šiptarja Janšo.....

Iiiiiiiii prc Milojka :D kolk se jim režim že ceO ćas :)

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.591
4.810
113
Ja, ker druga stran pa tega ne bi znala... Tole nima smisla, kot vsi vemo, je sistem sestavljen tako, da se voli lahko kogarkoli. Ko je bil vzpostavljen, je imel povprecen clovek sposobnost in moralni kompas vecja od "ta je naš", "ta pa ni" in ni bilo variante, da bi sploh kandidiral, ker bi selekcijo kandidatov stranke naredile, kaj sele bil izvoljen...en tak, kot jih je sedaj vsaj 90%. Danes pa anything goes, edini kriterij je, kam spada. Mijic ni nic slabsi kot velika vecina njegovih kolegov.

In nihce ni Mijica volil. Volili so resnico in resnico so volili, ker to ni sds in ni svoboda. Se tisti, ki so imeli mijica na listu napisanega ne vedo, da je bil. Jaz sem ze pozabila, kateri kandidati so bili za moj okolis, tudi tisti, ki sem ga obkrozila. Če bi imel cifro v imenu, bi bila vecja verjetnost. Npr 6pack Čukur...
Jaz bi na kandidatni listi svoji navedbi dal predpono shoepack in nihče se kasneje nebi hudoval nad izbiro.

• Haha
Reactions: Kamele0N