Idiotizmi 4. Janševe vlade

corsol

Guru
11. mar 2010
4.131
1.571
113
Saj problem je manipulacija bebcev.
Najdejo nek udarni slogan in potem to gonijo v nedogled po vseh medijih, da se enostavno prime med ljudmi.
Lep primer je ta slogan o politični policiji

Folk je enostavno glup, nimam se za nek biser inteligence, ampak znam razmišljati s svojo glavo in vidim kaj se dogaja okoli mene, ne rabim, da mi mediji povedo.

Problem pri nas so ljudje šolani v komunizmu, oprani za celo življenje, takega ne boš spremenil. In teh je kar velik del volilne baze + dodaj lenuhe + javno upravo, pa smo kjer smo.
Jaz sem imel samo osnovno šolo v komunizmu plus domači vplivi, pol familije komunistov, pa sem bil opran dolgo časa - in lahko vidim na svojem primeru kako hitro te spravijo na neko pot razmišljanja. Nekateri smo potem z leti ugotovili, da socializem/komunizem/..., vodi direktno v propad, nekateri te sisteme še vedno zagovarjajo kot svetinjo. Predvsem tisti, ki imajo koristi, večina je pa enostavno tako zabitih da ne dojamejo. Ker raven splošne inteligence ni ravno visoka. Pri nas ko smo kao razviti, imaš vsaj 30% idiotov v državi.
Blagor tebi.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

erikson

Guru
25. avg 2007
25.861
9.199
113
Žavbi zaradi vazelina prejel opomin z javno objavo.

Gre za primer poslanca Svobode Lenarta Žavbija, ki je na seji mandatno-volilne komisije državnega zbora (MVK) prejšnji teden med razpravo o financiranju zagovornika načela enakosti omenil vazelin. Da je bila Žavbijeva opazka neprimerna, so navedli tako v koalicijskih kot v opozicijskih poslanskih skupinah.

Do Žavbijeve izjave je bil kritičen tudi zagovornik načela enakosti Miha Lobnik, ki je od poslanca Svobode zahteval pojasnilo, zakaj je med razpravo o proračunskih sredstvih za institucijo zagovornika uporabil homofobne besede. Ob tem je Lobnik tudi pozval Stevanovića, naj Žavbijev primer obravnava v skladu s pravili etičnega kodeksa poslancev.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.145
5.779
113
Žavbi zaradi vazelina prejel opomin z javno objavo.
Poslanc Svobode Lenart Žavbi je bil kritičen do financiranja zagovornika načela enakosti:
"Saj boste dali. Ne, ne bomo dali. A ste vi dali? Z vazelinom."

Do Žavbijeve izjave je bil kritičen zagovornik načela enakosti, ki je od poslanca Svobode zahteval pojasnilo, zakaj je med razpravo o proračunskih sredstvih za institucijo zagovornika uporabil homofobne besede.

Tudi predsednica države Nataša Pirc Musar je njegovo opazko označila za nesprejemljiv in seksistično-homofobni izpad.

Včasih so rekli, "Svinja je kdor svinjsko misli"... ali kako že. Enim se v sanjah prikazujejo homofobne besede.

Kako bo zgledalo pojasnilo? Kot bi od triletnika zahteval pojasnilo zakaj brca pesek:

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.177
9.364
113
Včasih so rekli, "Svinja je kdor svinjsko misli"... ali kako že. Enim se v sanjah prikazujejo homofobne besede.

Tole je bila prva stvar, ki mi je prisla na misel, ko je bleknil in mislil, da je pri tem duhovit in inteligenten. Kar je pa zares o sebi povedal, je pa povsem nekaj drugega.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.481
14.968
113
kod Džej-Zija
  • Všeč mi je
Reactions: 8888

mistique

Guru
16. jun 2009
16.858
3.876
113
Takšni Žavbiji so nevarni dečki. Nestabilni k kapitalski trgi. Stevo Benćmark je v primerjavi s takšnimi pravi dunajski feelharmonikaš.

• Haha
Reactions: irwin