Ko pa Stevanović očita drugim laganje, je to signal, da prekinem z branjem pamfleta.

Odlogiraj se, ko gres stran od racunalnika, ker vidim, da ti odgovore pisejo otroci..Vsekakor bolje. Da ne bi spet pričel padati kozmični dež.
Politicni napad in blatenje, kaj pa drugega..bo Stevo postimal.Kanonada z leve in desne, sem prepričan, da jih imajo oboji še precej na zalogi.
![]()
Očitki o hudi korupciji državnega sekretarja Jaklina: nezakonito prejel 60 tisočakov? | 24ur.com
Nova korupcijska afera, v središču pa desna roka ministra Vrtovca, Damijan Jaklin, vidni član NSi. Očitki kriminalistov in tožilcev so konkretni: nezakonito naj bi prejel več kot 60.000 evrov, večinoma v gotovini.www.24ur.com
Moram priznati, da si mi zmeraj bil velik vzor. Zajeb je torej na višjem nivoju. Lep večer želim.Odlogiraj se, ko gres stran od racunalnika, ker vidim, da ti odgovore pisejo otroci..
Ti si prav tako poseben kot omenjeni.Tako kot v našem parlamentu je tudi tam razmišljanje z lastno glavo in zastopanje želja volivcev nezaželjeno.
Pri nas to povzroči kozmični dež, tam zgoraj pa očitno izključitve.
Dej ugasni se. Vzigas se na stevanovica pa sploh ni “nas”. Izbiraj bitke ker zavezniki se menjajo.A ti si kdaj gledal film "Look Who's Talking" ?
Presneti kozmični dež se očitno širi tudi izven meja parlamenta. In to zmeraj, ko je treba prevzeti odgovornost.
Tebi in jasno hahahahaNe še. Še imam nekaj besa na zalogi. Ko mi bojo pa obstoječi presedli bom pa kontra pljuval. Ker slej ko prej bojo tudi ti padli v ustaljene tirnice in pričeli preferirati lastne riti.
Dotična objava sicer ni imela nič s stevanovičem, in mi ni čisto jasno od kje si ga potegnil ampak ok.