Sploh ni nestabilna, tudi pod razno ne- prodanoviči, vključno z NSI in drugi sateliti bodo podpirali Janšo do konca, ker jim je sedaj padla sekira v med in se tega ne bodo kar odrekli.Najboljsa stvar zadnjih volitev je nestabilna vlada. Da se ljudje malo spocijejo od haranja premocnih vlad.
Dragi Erik-son, če bi hotel/znal brati, bi videl, da sem napisal, da je bila za SILO stabilna-ker idealne vlade ni in je ne bo..Stabilna vlada je reku. Vmes so pa ministri letel ker niso hotli nutrij bozat. Aja pa pa eno stavbo so mimogrede nabavli iz sredstev za obnovo….ampak ti zdej so z loncki prisli, prej je bilo pa stabilno. Sej neb verjel ce neb prebral
Je mladina še zvesta tekovinama ali ne več?Sploh ni nestabilna, tudi pod razno ne- prodanoviči, vključno z NSI in drugi sateliti bodo podpirali Janšo do konca, ker jim je sedaj padla sekira v med in se tega ne bodo kar odrekli.
Žalostno pa je, da je temu populizmu nasedlo kar lepo število mladih, ki so rojeni po obdobju, katerega se tako oklepa Janša in si lasti zasluge za vse, kar se je takrat dogajalo, mladina pa pojma nima, kaj bilo res in kaj ne..
Odvisno, na katere misliš?Je mladina še zvesta tekovinama ali ne več?
Mislil je na preimenovanje ulic in letališč, ki jih je zgradil komunajzarski ustroj. Pa ne pozabi na lastnoročno izgradnjo suverene države...Odvisno, na katere misliš?
Za silo stabilna je še vedno stabilna.Dragi Erik-son, če bi hotel/znal brati, bi videl, da sem napisal, da je bila za SILO stabilna-ker idealne vlade ni in je ne bo..

Ti si ze marsikaj napisal in zelo jasno izrazil nestrinjanje s trenutno vlado ter vec kot ocitno podpiral bedarijo ki smo ji bili prica zadnja stiri leta. To je jasno kljub moji omejeni pismenosti.Dragi Erik-son, če bi hotel/znal brati, bi videl, da sem napisal, da je bila za SILO stabilna-ker idealne vlade ni in je ne bo..
Golobitz te negira na celi črti!Lahko bi tako rekli, ampak folku se dogaja-namesto, da bi imeli neko za silo stabilno vlado, kot je bila zadnji mandat, gredo volit te manijake iz čiste neumnosti oz. izkrivljene ideologije.