Idiotizmi 4. Janševe vlade

delter333

Guru
21. maj 2010
2.965
2.725
113
Notranjska
Tole janšistično dojemanje demokracije je res ena fascinantna reč.

Imamo "demokratično" izvoljeno vlado, najbolj demokratičnega Vodje, kar jih je kadarkoli bilo.

Ampak bogvari da bi nas kdorkoli kakorkoli kritiziral, kaj šele dvomil v naše odločitve.

Naš najbolj demokratični Vodja ima vedno prav in v njegove demokratične odločitve ni dovoljeno dvomit. Nikakor ne. Kam bi pa prišli.

btw. Ivanovi?

A ste že dobili razlago, kako bo dvig marž na bencin pomagal gospodarstvu, ali ljudem, ali kmetom? Še čakate navodila?
Lahko janšistično zamenjaš z našistično? Bo šlo? Ker v principu so vedno eni užaljeni, ker drugi vladajo, kakšni prevaranti.

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.224
2.955
113
Imaš prav, sem bil preoptimističen, komaj 10 dni je:

Datum prisega in nastopa mandata: 4. junij 2026

Mogoče je pa teh 100 dni bilo sarkastično pa imam detektor na popravilu. Ne vem kdaj se je levica že držala kakšnih pravil.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.622
857
113
tu in tam
Ves, kak je: pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. Dokler bo tvoja raja igrala na karto, meni je treba dati, ker nimam, ce ne, je potrebno pa vzeti, je to vloga parazita. S paraziti pa ves kako se konča. Na koncu vedno izgubijo, vprasanje je le, ce s seboj potegnejo se koga. Blaginje pa za njih nikdar ni, vsaj ne na dolgi rok.
Z rajo sem mislil tiste, ki nimajo notranjih info o delnicah petrola in tankajo benz po cenah, ki jih doloci nekdo drug..ce ti ne pases med te, pol oprosti. Za parazite, o katerih trabunjas se mi pa ne sanja, o cemu ti to.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.048
9.259
113
Z rajo sem mislil tiste, ki nimajo notranjih info o delnicah petrola in tankajo benz po cenah, ki jih doloci nekdo drug..ce ti ne pases med te, pol oprosti. Za parazite, o katerih trabunjas se mi pa ne sanja, o cemu ti to.

Se pardoniram, ta locitev ljudi med delnicarje petrola in ostale - rajo, je nova. Si tudi prvi najbrz, ki je oznacil npr warrena buffeta za rajo. Po drugi strani pa... Kupi eno... Ce je to definicija raje, je to ena najlazjih in najhitrejsih nacino povzpeti se nad...

• Všeč mi je
Reactions: mosseero

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.158
10.864
113
Ok, sem požrl velik cmok in prebral tale PR.

Meni osebno se to ne zdi nič posebnega. Veterinarjev vsaj na našem koncu že sedaj manjka in večino ambulant je pokupila "Tačka". Oni pa tako pošljejo zaposlene od tam kjer pač imajo koga, ko lokalni ni na voljo. Če ne bojo izvajali 24 urnega dežurstva bo pa posel propadel. Enostavno.
Pozrl bos se en cmok: tega zakona koalicija ne podpira in je solo projekt katje kokot. Tako da zagovarjas nekaj kar ti bodo poslanci koalicije razlozili da niso za…pol bos se pa koncno strinjal z jellotom, kalbotom in ostalimi :)

Piton

Guru
11. apr 2022
2.071
109
113
Tole janšistično dojemanje demokracije je res ena fascinantna reč.

Imamo "demokratično" izvoljeno vlado, najbolj demokratičnega Vodje, kar jih je kadarkoli bilo.

Ampak bogvari da bi nas kdorkoli kakorkoli kritiziral, kaj šele dvomil v naše odločitve.

Naš najbolj demokratični Vodja ima vedno prav in v njegove demokratične odločitve ni dovoljeno dvomit. Nikakor ne. Kam bi pa prišli.

btw. Ivanovi?

A ste že dobili razlago, kako bo dvig marž na bencin pomagal gospodarstvu, ali ljudem, ali kmetom? Še čakate navodila?
zdej mamo duo:
Kralja Janeza in
Janeza Kralja (pa še Cigler zapovrh)

to se bosta zdej zdej cedila med in mleko, pa po 5 devic nam bo vsaj dna trkal na vrata
se že veselim
al sem pa dons kej močnga skadu, kdo bi vedu :norec:

• Haha
Reactions: cvetka2

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.041
6.366
113
Pozrl bos se en cmok: tega zakona koalicija ne podpira in je solo projekt katje kokot. Tako da zagovarjas nekaj kar ti bodo poslanci koalicije razlozili da niso za…pol bos se pa koncno strinjal z jellotom, kalbotom in ostalimi :)
V osnovi mi je popolnoma vseeno, kar se tega zakona in kokotove tiče. Vem, da bo veterinar prišel tako ali drugače, če bo treba.