Stevanović: Plačal bom Mijićev dolg do delavcev iz svojega žepa (video) - Svet24.si
Predsednik državnega zbora in prvak Resni.ce Zoran Stevanović je ob očitkih na račun poslanca Borisa Mijića napovedal disciplinski postopek v stranki.
Oprosti mi pape!![]()
Stevanović: Plačal bom Mijićev dolg do delavcev iz svojega žepa (video) - Svet24.si
Predsednik državnega zbora in prvak Resni.ce Zoran Stevanović je ob očitkih na račun poslanca Borisa Mijića napovedal disciplinski postopek v stranki.svet24.si
Gre samo za mnenje ene ženske, da nebo senzacionalni naslov koga zavedel.![]()
V Svetu Evrope zaskrbljeni zaradi predlaganih sprememb zakona o lokalnih volitvah
Predsednica Kongresa lokalnih in regionalnih oblasti je izrazila resno zaskrbljenost zaradi predlaganih sprememb zakona o lokalnih volitvah, ki predvideva odvzem volilne pravice državljanom tretjih držav. DZ bo o predlogu glasoval v ponedeljek.www.rtvslo.si
Ker gredo čez mejo lulat?Aja ker je pri nas tako poceni gorivo?
Mene je bilo sram ko so nekateri hodili okoli oblečeni v palestinsko zastavo, ko je Golob romantic v UN in ko je precednica kričala na tuje diplomate zakaj ji ne ploskajo.Ne razumem ljudi, ki volijo take bedake. Kar sram me je, na kateri strani smo.
![]()
Vlada razveljavila ukrepe proti Izraelu, med drugim prepoved izvoza in tranzita orožja
Vlada premierja Janeza Janše je razveljavila sklep o prepovedi izvoza in tranzita vojaškega orožja in opreme iz oziroma prek Slovenije v Izrael ter uvoz iz njega, ki ga je sprejela njena predhodnica pod vodstvom Roberta Goloba.www.rtvslo.si
Naslednjih 14 dni bo ključnih...Pa še lesi se vrača.
![]()
Vrnitev Jelka Kacina
Na današnji dopisni seji vlade so sprejeli odločitev, da se na vlado vrne Jelko Kacin, ki bo v Koordinacijskem odboru za državne proslave in prireditve.siol.net
Sem izjavo overil! NE se zajebavat.![]()
Predsednik državnega zbora in prvak Resni.ce Zoran Stevanović je ob očitkih na račun poslanca Borisa Mijića napovedal disciplinski postopek v stranki.svet24.si
Vlada je do decembra podaljšala regulacijo cen določenih naftnih derivatov. Hkrati se zvišujejo najvišje dovoljene marže trgovcev. Z uredbo naj bi bile maloprodajne cene bencina višje za dva, dizla za od šest do sedem in kurilnega olja za štiri cente.
A recept za strte sodniške prašnike je že objavil pod svojim toponimsko plebejskim psevdonimom?A Vizjak je že vzel kredit?

Končno vlada, ki dela za ljudi! (Tudi trgovci z nafto so ljudje...).
Čestitke vsem volivcem za Super Hik vlado.
Tole mi sedaj nekaj ne gre skupaj. Hrvatje nimajo regularih cen? Nekaj časa so bili dražji z derivati, sedaj so spet cenejši. Kako jim to uspe brez regulacije?Končno vlada, ki dela za ljudi! (Tudi trgovci z nafto so ljudje...).
Čestitke vsem volivcem za Super Hik vlado.