Dež je zrihtal novi minister za kmetijstvo. Hail Mary!Zdaj ko je dež, ni nobenga dela v ali okoli štale?
Dež je zrihtal novi minister za kmetijstvo. Hail Mary!Zdaj ko je dež, ni nobenga dela v ali okoli štale?
Od kje pa ti ideja, da je bil moj odgovor namenjen tebi? Niti nisem opazil whatabou... sem se zabaval z nastavljanjem mikrotika za zidanico, da bo NVR doma našel kamere na lokaciji.Tko kot jest še nikol nisem rekel dobre besede o Golobu, pa mi ga stalno podtikaš. Ampak glej, sem si tud jaz vsaj en whataboutizem privoščil.
da kuhajo super je blo videno tudpri cmoku...sam da bo vagala tolk kt Nika al pa knedl bo treba met kr porcije, dvomim pa da bi proračun take hece sfolgal. Razn če nima Nika še kaj narezka z onega pladna na zalogiZa koliko se bo v tem mandatu zredila naša Katja?
Bojda v menzi DZ dobro in poceni kuhajo.
So že kakšne stave odprte na priljubljeni strani ?
To ni res.V obej primerih je bil point čim več za čimmanj.
Škarje in platno pri vsem skupaj je imela takratna vlada. Spodbujala tajkunizacijo in najmanj neukrepala pri očitnih nepravilnostih
Spet lažeš? CccTega res nisi rekel, si bil pa lepo tiho ob vseh lažeh in neuspehih. Danes pa že iščeš napake pri teh pajacih, enako kot Jello potem pa govori ah, kaj mi težim
To še ne pomeni, da je sposobna. Če bi bila ne bi šla v politiko. Stroka ji nasprotuje, torej le ni vse tako čudovito.gospa je veterinar al ni? zakaj mislil da neb kokodala?

seveda ne pomeni...ampak, če je veterinarka se lahko v to vtika, povsem legit, tud če je glupa. Bolj bi bilo hecno da je šivilja in še glupa po vrh in bi se vtikala v gradbene projekte, recimo.To še ne pomeni, da je sposobna. Če bi bila ne bi šla v politiko. Stroka ji nasprotuje, torej le ni vse tako čudovito.
Saj vemo zakaj se je šlo zdravnikom. Za njihove žepe. Jih bo sedaj nova vlada ponovno napolnila, tako da ni panike.Od kdaj pa tebe stroka in njeno nasprotovanje skrbi? Ko so zdravniki (saj veš, stroka) nasprotovali Golobovim nebulozam, si se znašal nad stroko.![]()
Ja ker ilegalni migrant pride z osebnim avtom na mejo...Ja ker se borijo proti ilegalnim migracijam…al kako ze…