Idiotizmi 4. Janševe vlade

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.024
-498
113
Odsotnost samokritike? Očitno je zate vsak, ki si dovoli kritično razmišljati kopriva, ki gleda Novo 24.
Stari, a ti kritično razmišljaš? Daleč od tega, ti lažeš sam sebe in še druge. Kritičnega razmišljanja si sposoben le preko svojega praga, na svojem pragu pa pričneš z sprenevedanjem, tajenjem in napadanjem.
Če bi bil karakter bi tudi idiotizme, pokvarjenost, koruptivnost, ...., svojih obsojal, ampak ne ti jim držiš štango.
Tako da zame si eno navadno trobilo, kopriva....

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: Holobist in aljoman

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.132
6.503
113
Stari, a ti kritično razmišljaš? Daleč od tega, ti lažeš sam sebe in še druge. Kritičnega razmišljanja si sposoben le preko svojega praga, na svojem pragu pa pričneš z sprenevedanjem, tajenjem in napadanjem.
Če bi bil karakter bi tudi idiotizme, pokvarjenost, koruptivnost, ...., svojih obsojal, ampak ne ti jim držiš štango.
Tako da zame si eno navadno trobilo, kopriva....

Vsaj toliko kot ti v prejšnjem mandatu trpotec. Bil si tiho, ko se je očitno kradlo, lahko si tiho tudi sedaj. Ker ne počneš nič drugega, kot počnem sam, ti pa gre to očitno na živce.

Ostalega žolča na osebnem nivoju pa ni vredno komentirati.

Nazadnje urejeno:
  • Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in MrDaco

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.132
6.503
113
Spet krivica:valjamse:

In spodaj piše:
Za medije je še dejal, da ne namerava odstopiti, saj je delal dobro, in pristojne organe pozval, naj pospešijo svoje postopke in jih čim prej končajo.

Torej naj organi opravijo svoje delo, predstavijo dokaze pa gremo pljuvat.

Pol pa lahko odstopi in gre na šiht kot znanci iz litijske npr.

Aja, tam se ni nič pokradlo...

Upajmo, da so organi pregona tako dosledni tudi pri preverjanju navedb v Tarči, preden so jo kastrirali, o mr. 10%, zaenkrat je nekam tiho.

zakon

Guru
16. maj 2008
9.813
1.320
113
toti Maribor
In spodaj piše:
Za medije je še dejal, da ne namerava odstopiti, saj je delal dobro, in pristojne organe pozval, naj pospešijo svoje postopke in jih čim prej končajo.

Torej naj organi opravijo svoje delo, predstavijo dokaze pa gremo pljuvat.

Pol pa lahko odstopi in gre na šiht kot znanci iz litijske npr.

Aja, tam se ni nič pokradlo...

Upajmo, da so organi pregona tako dosledni tudi pri preverjanju navedb v Tarči, preden so jo kastrirali, o mr. 10%, zaenkrat je nekam tiho.
Pa zakaj se v naši politiki vedno kaže s prstom na druge? Za mene nima veze ali je levi ali desni, če je kradel je kradel. Vsi izgovori in razne akrobacije z opravičevanjem in kazanje s prstom na nasprotno stran nima nobenega smisla. So pa imeli pred volitvami zelo veliko za povedat Logar, Vrtovec itd. o ničelni toleranci do korupcije. Verjetno niso računali na bumerang efekt.

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.024
-498
113
Vsaj toliko kot ti v prejšnjem mandatu trpotec. Bil si tiho, ko se je očitno kradlo, lahko si tiho tudi sedaj. Ker ne počneš nič drugega, kot počnem sam, ti pa gre to očitno na živce.

Ostalega žolča na osebnem nivoju pa ni vredno komentirati.
Vidiš ti trpotec, razlika je v rem da jaz nikogar nisem zagovarjal kot ti. Če krade naj sedi, nimam težav s tem pa ni važno s katere strani je, vsi so isti.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in aljoman

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.024
-498
113
Pa zakaj se v naši politiki vedno kaže s prstom na druge? Za mene nima veze ali je levi ali desni, če je kradel je kradel. Vsi izgovori in razne akrobacije z opravičevanjem in kazanje s prstom na nasprotno stran nima nobenega smisla. So pa imeli pred volitvami zelo veliko za povedat Logar, Vrtovec itd. o ničelni toleranci do korupcije. Verjetno niso računali na bumerang efekt.
Edina stvar ki so jo računal je ta kako do korita priti

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.132
6.503
113
Mogoče zato, ker niti ena stvar v politiki ni doživela epiloga? Lahko pa našteješ kakšno, če jo najdeš. Prav rad bi videl, da kdo od teh, ki so pokradli ali 50 jurjev ali 7 milijonov konča v zaporu. Namesto tega pa vidimo sprenevedanje s "politično policijo", da se bo kradljive politike zagotovo zaščitilo. Le zakaj.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.132
6.503
113
Vidiš ti trpotec, razlika je v rem da jaz nikogar nisem zagovarjal kot ti. Če krade naj sedi, nimam težav s tem pa ni važno s katere strani je, vsi so isti.
Seveda nisi kopriva. Ti pa res ne. Sicer tudi tišina nosi svoj pomen.
Najprej so prišli po komuniste, a nisem spregovoril, ker nisem bil komunist.Nato so prišli po sindikaliste, a nisem spregovoril, ker nisem bil sindikalist.Nato so prišli po Jude, a nisem spregovoril, ker nisem bil Jud.Nato so prišli po mene – in takrat ni bilo nikogar več, ki bi lahko spregovoril zame

• Objave ne odobravam
Reactions: aljoman