In mi tudi, ne samo oniJanša, mi smo pipravljeni na blaginjo..![]()
In mi tudi, ne samo oniJanša, mi smo pipravljeni na blaginjo..![]()
tko ja, levake u drevake, im ebam majkataJp, velikokrat me fehta za kakšno pomoč pri bajti, ker ne zna nič in me rabi, jaz sem pa v osnovi spoštljiv človek.
Bajto pa ima v tri štuke, vse je sam naredil v času socializma pravi..no, pokojna žena je bila na občini vsa leta, pozabi povedati..
Vpraš volilce Janeza in njegovih satelitov, kaj jim bodo nižji davki. Saj bodo oni šli na pecikleker... kaj bi meni nižji davki
kot vednoVpraš volilce Janeza in njegovih satelitov, kaj jim bodo nižji davki. Saj bodo oni šli na pecikle

Če si pred štirimi leti plesal na višje davke, lahko tudi sedaj.ker... kaj bi meni nižji davki
Pa ti misliš da si upajo dati višji DDV ali je to samo kost za glodanje trdim levičarjem? Ker če bodo zvišali DDV ne pridejo nikoli več na oblast.Vpraš volilce Janeza in njegovih satelitov, kaj jim bodo nižji davki. Saj bodo oni šli na pecikle
Ni problem lahk plešem, vprašanje pa če bodo vaši še plesaliČe si pred štirimi leti plesal na višje davke, lahko tudi sedaj.
Kaj si upajo ali ne ne bom ugibal. Dejstvo je da eno govorijo (s figo v žepu) počnejo drugo in če so že vrgli kost za glodat, dvomim da bi tako vrgli da bi sami sebe j... . Janša pa se zaveda da je to skor 100% njegov zadnji mandat.Pa ti misliš da si upajo dati višji DDV ali je to samo kost za glodanje trdim levičarjem? Ker če bodo zvišali DDV ne pridejo nikoli več na oblast.
Ni pomembno kaj mislimo , v naslednjih mesecih / letih bomo videl kaj vse si upajo.Pa ti misliš da si upajo dati višji DDV ali je to samo kost za glodanje trdim levičarjem? Ker če bodo zvišali DDV ne pridejo nikoli več na oblast.
Ker če bodo zvišali DDV ne pridejo nikoli več na oblast.
O kakem DDVju govorimo?Sem govoril z enim volilcem SDS prejle, pa pravi, a veš, da bo baje šel DDV gor, zdaj bodo pa levaki najebali...sem mu rekel, da ne bo ravno tako, najebali boste tisti, ki imate slabe penzije (ded je brez šol šljako cel lajf v fabrki), pa tisti mulci, ki nimajo šol in zato razvažajo pice ipd..je samo gledal pa pravi, a pol ni to slabo za levake? drgač pa nisem spremljal pravi, važno, da sem bil proti golobnjaku.. sem samo šel, nima smisla..
... o tistem ki polni državno malho.O kakem DDVju govorimo?
Oni lahko nardijo kar hočejo, pa bodo zvesti nabijalkoti to vedno znal zagovarjat. Že 28 strani te teme je dokaz za to.Pa ti misliš da si upajo dati višji DDV ali je to samo kost za glodanje trdim levičarjem? Ker če bodo zvišali DDV ne pridejo nikoli več na oblast.
Tisti bolj insajderski (erikson) prosim za info ali ima SLS vsaj v "drugi ligi", torej med državnimi sekretarji in direktorji/vodji kakšnega svojega človeka?
Sklep: Slovenija bo v naslednjih štirih letih najverjetneje vozila "po sredini" – z mešanico zamujenih priložnosti, političnega preigravanja in preživetvenega pragmatizma, pri čemer bosta stabilno gospodarstvo in vpetost v EU delovala kot varnostna mreža pred najhujšim.
Se pravi, kar bo Janša "zdrsnil", bo v bistvu "levo" dejanje in bo Golob zadovoljen...![]()
Kaj o novi vladi meni Marko Bitenc?
Člani Kluba slovenskih podjetnikov (SBC) v programu nove vlade prepoznavajo ukrepe, ki gredo v pravo smer, ter naklonjenost do podjetništva, gospodarstva in ustvarjanja dodane vrednosti, je v pismu premierju Janezu Janši zapisal predsednik SBC Marko Bitenc. Napovedal je, da bodo delo nove vlade...siol.net

Pa tu ste se s picikli gonli ko še sploh vlade ni imel.On je bil 4 leta predsednik vlade. Ta vlada pa je prisegla včeraj. Do konca mandata ima še več kot 1400 dni.