Idiotizmi 4. Janševe vlade

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.126
9.251
113
Pred kratkim je ravno moja imela fajt z enim od staršev, ki jo je napadel, češ da je pregroba z otroci, ker pri 4 in 5 letnikih od njih zahteva, da se sami obujejo. Adijo svet.

• Všeč mi je
Reactions: B81 in Najbolji

tomi

Guru
1. sep 2007
20.222
11.641
113
MB
Pred kratkim je ravno moja imela fajt z enim od staršev, ki jo je napadel, češ da je pregroba z otroci, ker pri 4 in 5 letnikih od njih zahteva, da se sami obujejo. Adijo svet.
no ampak spet,

leta in leta so učitelji stali pa to zraven gledali, ker jih enostavno ni dovolj zanimalo.

do situacije v kateri smo zdaj, ni prišlo magično, pa čez noč.

mistique

Guru
16. jun 2009
17.188
4.115
113
zdaj se pa res že oklepamo slamic, ko nepravi ljudje govorijo prave stvari. :D
A planet je pravi? Zaenkrat moderno lapa bedarije. Kot sociolog predvsem nima pojma o osnovah pedagogike, razvojni psihologiji itd. Dvomim, da zna že zdaj podati strokovno pojasnilo, ki zadosti razvojnim zahtevam osnovnošolcev. A že ve kje bo skrajšal, spredaj ali zadaj :valjamse: Not even funny...

Jaz seveda ne trdim, da je 9 let bolje kot 8. To zna tudi kandelaber trditi...Kako bo 8 letka izboljšala rezultate tudi, če bo 9 ali 4 letka? Hvala za empirične podatke! Sledim!

• Haha
Reactions: tomi

tomi

Guru
1. sep 2007
20.222
11.641
113
MB
A planet je pravi? Zaenkrat moderno lapa bedarije. Kot sociolog predvsem nima pojma o osnovah pedagogike, razvojni psihologiji itd. Dvomim, da zna že zdaj podati strokovno pojasnilo, ki zadosti razvojnim zahtevam osnovnošolcev. A že ve kje bo skrajšal, spredaj ali zadaj :valjamse: Not even funny...

Jaz seveda ne trdim, da je 9 let bolje kot 8. To zna tudi kandelaber trditi...Kako bo 8 letka izboljšala rezultate tudi, če bo 9 ali 4 letka? Hvala za empirične podatke! Sledim!
tebi lahko pomaga samo danny, al pa karin.

trenutna zadeva več kot očitno ne špila. so bile pred uvedbo študije da bo boljše? dajmo te tiste ljudi poklicat na odgovornost.

ampak a bomo še naprej vztrajali v smeri ki je napačna, samo za to ker nas je strah sprememb?

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.135
11.526
113
Medtem, ko nekateri še naprej širijo laži glede Petrola, so oni odprli 600. prodajno mesto v regiji (Poreč, Hrvaška).

Hrvaška je na žalost bolj prijazna do investicij, Petrol ima tam tudi več sončnih in vetrnih elektrarn, katerih postavljanje je v Sloveniji zaradi nevladnikov praktično ustavljeno.

Poglej priponko 108371
A zdej si že za Petrol piarovc. Priden, ti bo Južina liziko dal. Sej veš da na Hrvaškem Petrol dela iste ali še večje gluposti kot pri nas in ima posledično kar frej črpalke.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
15.126
9.251
113
no ampak spet,

leta in leta so učitelji stali pa to zraven gledali, ker jih enostavno ni dovolj zanimalo.

do situacije v kateri smo zdaj, ni prišlo magično, pa čez noč.
Kako je kdo stal in gledal, to so individualne obravnave. Dejstvo pa je, da kurikulumi niso vsako leto strožje napisani.