No, točno to kar sem omenjal. Če si sposoben umetnik ni nobene potrebe, da te za roko drži mamica država in te sofinancira, nudi službo ali plačuje prispevke. Če si nesposoben umetnik po drugi strani...
No, točno to kar sem omenjal. Če si sposoben umetnik ni nobene potrebe, da te za roko drži mamica država in te sofinancira, nudi službo ali plačuje prispevke. Če si nesposoben umetnik po drugi strani...
Bomo trdili da če si sposoben kmet ne potrebuješ raznoraznih subvencij, neposrednih plačil, shem, podpor, nepovratnih sredstev, pomoči ob izrednih razmerah, znižanih trošarin, raznih finančnih pomoči in drugih ugodnosti ki jih sploh ne poznam? Ne, seveda ne bomo.No, točno to kar sem omenjal. Če si sposoben umetnik ni nobene potrebe, da te za roko drži mamica država in te sofinancira, nudi službo ali plačuje prispevke. Če si nesposoben umetnik po drugi strani...
Da, bomo. Subvencije so zgolj podpora eu gospodarstvu proizvodnje strojev in gradbeništvu in s tem ohranjanju visokih cen.Bomo trdili da če si sposoben kmet ne potrebuješ raznoraznih subvencij, neposrednih plačil, shem, podpor, nepovratnih sredstev, pomoči ob izrednih razmerah, znižanih trošarin, raznih finančnih pomoči in drugih ugodnosti ki jih sploh ne poznam? Ne, seveda ne bomo.
Po koliko kupuješ nafto za traktor?Da, bomo. Subvencije so zgolj podpora eu gospodarstvu proizvodnje strojev in gradbeništvu in s tem ohranjanju visokih cen.
Ista situacija kot VW. Najbolje bi jih bilo ukiniti in naj vsak preživi na trgu kakor ve in zna. Morajo pa seveda biti na trgu za vse pogoji in zahteve enaki in kontrolirani, torej ne tako, da se od eu kmeta zahteva spoštovanje cele liste standardov, obenem pa se dumpinško uvaža cel kup hrane, ki ni šla niti mimi teh standardov.
Pol se pa lahko gremo konkurence. Sedaj je trg maksimalno izkrivljen.
Jaz pa z veseljem podprem, da se umetnikom pomaga. In ne, umetnost ni vedno tržno zanimiva. Tržno zanimiv je kič, umetnost pa dostikrat ne. Balzac je tudi namerno šund produciral, da se je preživel in nedvomno ga je to izoblikovalo in vplivalo na njegova druga dela. To rečeno, ni vse, kar pride izpod rok/nog ali česarkoli nekoga, umetnost. ja, tamle eden gor je prilimal par fotk nečesa, kar umetnost ni. ležanje po štengah in FB sporočilo, da je pisarno pomalala. Če pa ima v svojem opusu še kaj drugega za pokazal - zakaj pa ne? Ampak naj se mu pomaga ustvarjati umetnost, ne kljukic, da se delamo, da delamo (ne naredimo) in "zgolj" politični aktivizem. Se pa lahko nehamo sprenevedati, da se umetnost lahko loči od družbe in politike. Po definiciji ne, dostikrat jo pomagata oblikovat.
Po koliko kupuješ nafto za traktor?
Ne mi reči, da metje nimate KOEL-GK (gorivo za kmetijstvo), ki dovoljeno za pogon kmetijske in gozdarske mehanizacije in stane enako kot kurilno olje.
To je subvencija, ker tega avtoprevozniki ne smejo tankat, pa ravno tako uporabljajo vozila za delo.
Boli, ko dobiš vprašanje, ki zadane?
Bomo trdili da če si sposoben kmet ne potrebuješ raznoraznih subvencij, neposrednih plačil, shem, podpor, nepovratnih sredstev, pomoči ob izrednih razmerah, znižanih trošarin, raznih finančnih pomoči in drugih ugodnosti ki jih sploh ne poznam? Ne, seveda ne bomo.

Nekje od aprila dalje je vračilo trošarine v znesku 0Čisto možno je, da si zadet ja:
Torej:Čisto možno je, da si zadet ja:
Bi rekel, da naša desna politika gleda na umetnost (in vse ostalo) predvsem skozi prizmo nacionalnosti...Če poenostavim, je za njih umetnost vse kar je tradicionalno slovensko + Wagner (ker pačJaz pa z veseljem podprem, da se umetnikom pomaga. In ne, umetnost ni vedno tržno zanimiva. Tržno zanimiv je kič, umetnost pa dostikrat ne. Balzac je tudi namerno šund produciral, da se je preživel in nedvomno ga je to izoblikovalo in vplivalo na njegova druga dela. To rečeno, ni vse, kar pride izpod rok/nog ali česarkoli nekoga, umetnost. ja, tamle eden gor je prilimal par fotk nečesa, kar umetnost ni. ležanje po štengah in FB sporočilo, da je pisarno pomalala. Če pa ima v svojem opusu še kaj drugega za pokazal - zakaj pa ne? Ampak naj se mu pomaga ustvarjati umetnost, ne kljukic, da se delamo, da delamo (ne naredimo) in "zgolj" politični aktivizem. Se pa lahko nehamo sprenevedati, da se umetnost lahko loči od družbe in politike. Po definiciji ne, dostikrat jo pomagata oblikovat.
). Tako, da desnica denar kanalizira v kulturne dejavnosti, kot so maša, razni običaji itd., ki po njihovem mnenju ohranjajo identiteto. Rečeš Prešern, je takoj 200€+ na računu. Rečeš Cankar, Trubar,...100€. Če pa rečeš Cankar pijanec, maš pa prec minus. Nekaj takega 

A si predstavljate kok bi bli mi cool država!Debil si tudi zna poiskati informacije. Ti očitno ne.Torej:
1. Odgovor na moje vprašanje, ki se glasi, koliko plačaš za nafto ko tankaš traktor, je enostavne, za to ne potrebuješ neke inteligence, tudi debil zna odgovoriti. Ti pač očitno ne.
2. Glede na link ki si ga napopal, koliko torej plača avtoprevoznik, ko natoči gorivo. Prav tako enostavno vprašanje, za to ne potrebuješ neke inteligence, tudi debil zna odgovoriti.
1. Najnižja dohodninska stopnja bi se znižala z zdajšnjih 16 na 10 odstotkov, odpravili bi najvišji, 50-odstotni dohodninski razred. Hkrati bi znižali dohodnino za tiste, ki zaslužijo največ. Zaslužek nad milijon evrov bi se obdavčil po nizki davčni stopnji.A to bo v redu? A gremo sper na okope, ker ni vazno kaj, ampak kdo. Novi davki so ok ali ne? Ker nizjih nocemo, smo sli vse do US za referendum.
Pred vrati nov poskus davka na virtualne valute, kaj se še obeta? | Info360 https://share.google/HcAzzx2prE4giqe4X
In koliko torej je liter? Ali pa morda nimaš traktorja, samo vole?Debil si tudi zna poiskati informacije. Ti očitno ne.
Kot sem dejal, gremo vsi na trg. Torej imamo en dizel za ogrevanje hiš, kmetijstvo in komercialne prevoze. Umetniki se preživljajo s predstavami, ki jih prodajo. Kdo misliš bo v taki situaciji najbolj fasal posledice?
Tudi v obdobju ko komercialni prevozniki niso dobili vračila trošarin, so kmetje še vedno lahko nabavljali kmetijski dizel z nižjo trošarino.Debil si tudi zna poiskati informacije. Ti očitno ne.
Kot sem dejal, gremo vsi na trg. Torej imamo en dizel za ogrevanje hiš, kmetijstvo in komercialne prevoze. Umetniki se preživljajo s predstavami, ki jih prodajo. Kdo misliš bo v taki situaciji najbolj fasal posledice?
On je vprežen, vola je škoda..In koliko torej je liter? Ali pa morda nimaš traktorja, samo vole?
Morda pa res velja tista, za SDS glasujejo samo bogataši in debili. Poglejte svoje finančno stanje, kam se uvrščate.