Mah… opcij je veliko, nazadnje sem bil razocaran… na sreco je pa privat “dovolj” da mi je vseeno. Zato si pa lahko privoscim odpiranje takih temDaj, samo če ne boš iskal (nove) službo v JS & Co v mandatu te vlade.
Mah… opcij je veliko, nazadnje sem bil razocaran… na sreco je pa privat “dovolj” da mi je vseeno. Zato si pa lahko privoscim odpiranje takih temDaj, samo če ne boš iskal (nove) službo v JS & Co v mandatu te vlade.
KSZ: vlada ni niti še sestavljena pa smo sproducirali že 13 strani, kaj šele 100 dni miru
Če bodo snemali nove epizode Samo bedaki in konji, igralska zasedba zagotovljena !
Matoz prvi policaj ?
Alan Ford ekipa v živo....gotofi smo.
Pokljukar je postavil zelo visok standard, po njem nihce ne more biti vec notranji ministerSedaj pa primerjaj z ministri Golobove vlade pa povej zakaj so bili oni boljši.
A odgovarjanje z vprašanji je nov standard?Sedaj pa primerjaj z ministri Golobove vlade pa povej zakaj so bili oni boljši.
Kako se reče motnji ko nekdo ne razume kar je pred 5 minutami sam napisal?
Na trditev da je ministrska ekipa zrela za nove epizode bedakov in konjev si odgovoril naj pove v čem so bili golobovi boljši.
A prve 4 sezone si že pogledal? No, saj na rtv bojo itak ponovitve.Če bodo snemali nove epizode Samo bedaki in konji, igralska zasedba zagotovljena !
Matoz prvi policaj ?
Ne bodi no tako občutljiv. Razen, če imaš po genetiki odlično srce.Ne ni. Prepovedano je. Tako kot jamranje.
do konc marca se je država zapufla za koliko in kod je takrat vodil državo? Kaj pa april, pa maj? A mamo že novo vlado ali imamo vlado v odhodu?Višje plače funkcionarjev se ne bodo same plačale:
-> novi pufi so tu:
V tem letu se je Slovenija za financiranje potreb letošnjega državnega proračuna že zadolžila za 1,75 milijarde evrov z izdajo 10-letne obveznice s 3,275-odstotno obrestno mero in zapadlostjo 12. marca 2036 kmalu po novem letu. Februarja je nato z dodatno izdajo te obveznice povečala zadolžitev za 750 milijonov evrov, na 2,5 milijarde evrov.
Konec marca je izdala tudi obveznice, denominirane v juanih. Velikost te izdaje je znašala štiri milijarde juanov oz. okoli 500 milijonov evrov, obrestna mera se je oblikovala pri 1,89 odstotka. Približno v istem času je Slovenija tretje leto zapored izdala tudi triletne t. i. ljudske obveznice, tokrat v znesku 225 milijonov evrov in s triodstotno obrestno mero.
V tem letu se lahko sicer država skladno s programom financiranja proračuna zadolži za največ nekaj manj kot 5,3 milijarde evrov.